facebook

(VIDEO) Firea, proiect așteptat de 20 de ani de locuitorii Capitalei

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a postat, miercuri, 24 iunie, un clip video din care reiese că se asfaltează Prelungirea Ghencea. Astfel, edilul Bucureștiului îi dă peste nas fostului consilier general Ciprian Ciucu, care acuzase abandonarea acestui șantier.

„Asfaltăm în Prelungirea Ghencea. Un proiect așteptat de 20 de ani de locuitorii de zonă este o realitate! Fix astăzi (n.r. – 24 iunie), un reprezentant al opoziției minte! Un politician din <generația nouă>, care a abandonat postul în care l-au trimis bucureștenii pentru o funcție guvernamentală, spune că pe acest șantier nu se lucrează. Ei bine, imaginile vorbesc de la sine și vă las pe dumneavoastră să trageți concluziile! Las faptele să vorbească, dar voi reacționa mereu în fața minciunii”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Edilul precizează că la proiectul de Supralărgire a Bulevardului Prelungirea Ghencea lucrează Trustul de Clădiri Metropolitane și Compania Municipală Străzi, Poduri și Pasaje, iar dirigenția de șantier este asigurată de Compania Municipală Dezvoltare Durabilă.

„Șantierul a început în toamna anului trecut și trebuie să fie gata anul viitor. Costul total al lucrărilor se ridică la 122 de milioane de euro. Finalizarea Pasajului de la Domnești, lucrare a Ministerului Transporturilor, este vitală pentru modernizarea acestei artere de circulație.

Citește și Nicușor Dan îi cere DEMISIA lui Firea: A făcut zero+zero=zero pentru Capitală

Lărgirea executată de Primăria Capitalei se termină cu aproximativ 500 de metri înainte de Centura București, la solicitarea Ministerului Transporturilor. Primăria Capitalei a pus la dispoziția CNAIR, încă din anul 2018, toată documentația proiectului de lărgire”, a conchis primarul general al Capitalei, citat de Mediafax.

Ciprian Ciucu, atac la adresa lui Firea

Fostul consilier general Ciprian Ciucu postase fotografii din care reieșea că șantierul din Prelungirea Ghencea este abandonat.

„Stilul acesta de a minți oamenii e fabulos. PSD/Firea deschide șantiere ca să arate, chipurile, că muncesc. Apoi le lasă așa cu anii. Așa a făcut și la pasajul Doamna Ghica, așa fac acum și la Prelungirea Ghencea. Dă comunicat, pune poze cu santierul, apoi așa rămâne. Aici nu au mai avansat lucrările de atunci. Oamenii rămân cu șantierul, cu praful. Bașca, e o mare minciună, lucrările sunt doar pe un ciot, nu pe toată Prelungirea Ghencea”, a scris Ciucu în mediul online. site news

Lasă un răspuns