(VIDEO) Firea, imagini LIVE de la Pasajul Doamna Ghica. Când va fi gata

Au început lucrările de foraj ale coloanelor pasajului Doamna Ghica, a anunțat, vineri, 26 iunie, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea. Edilul a mai spus că își dorește ca acest pasaj să fie finalizat în toamna acestui an.

Pasajul Doamna Ghica va avea 3 deschideri

„Au început lucrările de foraj ale coloanelor pasajului Doamna Ghica – un obiectiv de investiții care va fluidiza traficul foarte intens din zona Colentina – Obor. Conform proiectului tehnic, pasajul va avea 3 deschideri, iar acum se lucrează la pilonii ce vor susține podul. Ne dorim să-l finalizăm în această toamnă.

Până acum, au fost realizate lucrări de relocare a utilităților și lucrări de instalații pentru a putea devia traficul. De asemenea, a fost realizat zidul de sprijin adiacent zonei trotuarului și au fost demarate lucrările de săpătura și execuția zidului de sprijin la una dintre rampe”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Primarul a precizat că lucrările sunt realizate de Trustul de clădiri metropolitane și Compania municipală pentru consolidarea clădirilor cu risc seismic.

„Am depus toate eforturile pentru a depăși constrângerile generate de Starea de Urgență și pentru a continua execuția lucrărilor în condiții sigure pentru angajații noștri.

Activitatea pe șantiere se desfășoară în parametri optimi și respectă toate măsurile de siguranță pentru angajați cât și normele igienice și sanitare impuse în această perioadă, în vederea protecției și prevenției răspândirii Covid 19”, a adăugat edilul, citat de Mediafax.

La foc automat se lucrează și în Prelungirea Ghencea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a postat, miercuri, 24 iunie, un clip video din care reiese că se asfaltează Prelungirea Ghencea.

„Asfaltăm în Prelungirea Ghencea. Un proiect așteptat de 20 de ani de locuitorii de zonă este o realitate! Fix astăzi (n.r. – 24 iunie), un reprezentant al opoziției minte! Un politician din <generația nouă>, care a abandonat postul în care l-au trimis bucureștenii pentru o funcție guvernamentală, spune că pe acest șantier nu se lucrează. Ei bine, imaginile vorbesc de la sine și vă las pe dumneavoastră să trageți concluziile! Las faptele să vorbească, dar voi reacționa mereu în fața minciunii”, a scris Gabriela Firea pe Facebook. site news

Citește mai multe AICI (VIDEO) Firea, proiect așteptat de 20 de ani de locuitorii Capitalei

Lasă un răspuns