(VIDEO) Fantoma dezbaterii neîmplinite încă plutește peste candidații la președinție

Viorica Dăncilă, candidată la funcția de președinte al României, a lansat noi acuzații la adresa actualului șef al statului, Klaus Iohannis. în emisiunea ”România 9”, de la TVR, moderată de Ionuț Cristache.

”Da, este o emisiune în direct pentru că eu am considerat, din respect pentru alegători, din respect pentru români, să vin în platou și să vorbiți cu candidatul, nu cu un representant al candidatului.

Se pare că Klaus Iohannis nu are aceeași abordare, a refuzat orice invitație într-un platou de televiziune și a preferat să aibă o așa numită dezbatere într-un cadru restrâns, cu cei pe care i-a desemnat el și să lase democrația la ușă, să nu participe toate televiziunile.

Am sperat până în ultima clipă că Iohannis se va răzgândi, că va accepta până la urmă o dezbatere, că este dator față de români cu această dezbatere, în care fiecare să venim cu programul nostru pentru următorii cinci ani și, bineînțeles, cu realizările pe cei cinci ani în care a fost președinte și eu cu ceea ce am făcut în cei un an și nouă luni.

Am văzut că, de fapt, îi este frică de această dezbatere, că nu are ce să le spună românilor pentru cei cinci ani în care a fost președinte și că de fapt vrea să aibă un monolog, vrea să aibă întrebări pe care să le știe dinainte și că nu vrea, de fapt, să se adreseze tuturor românilor”, a declarant Dăncilă la TVR.

Puteți urmări întreaga emisiune din seara trecută mai jos:

Lasă un răspuns