captură foto

(VIDEO) Doi bărbați s-au deghizat în geamanduri, pentru a face o baie în mare: Ne plătim bucuroşi amenda

Doi bărbaţi au ales o deghizare inedită pentru a putea face o baie în mare, în ciuda interdicţiilor impuse de pandemia COVID-19. Subterfugiul lor „subtil” a fost descoperit curând.

Vineri, 8 mai, dimineaţă. Un locuitor din Hyères, sudul Franței, a văzut două „crustacee” uimitoare apărând din apele Mediteranei. O secvenţă pe care a filmat-o şi care a fost vizualizată de zeci de mii de ori pe Facebook. Explicaţia? Scena este foarte amuzantă!

În imaginile filmate pe plaja Almanarre putem observa două „geamanduri” care se apropie de plajă…până când se dovedesc a fi doar pălariile de pe capul a doi înotători.

Baia în mare i-a costat

„Ştiu că nu e în regulă să înotăm în timpul izolării, dar măcar dacă facem mulţi oameni să zâmbească în această perioadă, ne plătim bucuroşi amenda”, a declarat unul dintre ei pentru Nice Matin.

Cei doi bărbaţi au fost observaţi şi de poliţie. Unul dintre ei a reuşit să scape, fugind pe plajă, însă celălalt a fost prins şi amendat cu 135 de euro. „Am jucat şi am pierdut”, a declarat bărbatul.

Citește și Experiment care demonstrează cât de repede te poți infecta cu coronavirus la restaurant

Franța iese din carantină totală

Pe 11 mai, guvernul francez a decis ca țara să iasă din carantină totală care a fost impusă în urmă cu opt săptămâni, pentru a combate epidemia de coronavirus. Se va permite redeschiderea afacerilor, oamenii se vor putea întoarce la muncă, iar unii elevi se vor întoarce la cursuri.

Măsurile stricte de izolare la domiciliu care urmează să fie relaxate treptat, începând cu data de 11 mai, au fost impuse pe 17 martie. Decizia revenirii la cursuri a unora dintre elevi este însă una controversată, părinții dezbătând în continuare dacă să-și trimită copiii la școală sau nu. site news

Lasă un răspuns