(VIDEO) Director de instituţie publică, beat mangă la serviciu: „Mă doare în p..ă pe mine. Ion Ștefan l-a demis

Director de instituţie publică, beat mangă la serviciu. Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, Ion Ștefan, a decis, marți, eliberarea din funcție a directorului Inspectoratului de Stat în Construcții (ISC) Vaslui, Corneliu Alexa, după ce acesta din urmă a venit beat la serviciu.

Director de instituţie publică, beat-criţă la serviciu

„Nu am tolerat și nu voi tolera niciodată un comportament trivial din partea unui funcționar care trebuie să fie în slujba cetățeanului și să aibă o conduită și un limbaj demne de funcția pe care o ocupă! Oricine procedează altfel nu are ce căuta în administrația publică! Nu voi ezita ca, ori de câte ori voi observa sau îmi vor fi aduse la cunoștință asemenea situații, să iau măsurile legale, astfel încât cetățenii să nu fie umiliți sau să le fie lezate drepturile!”, a spus Ion Ștefan, conform unui comunicat de presă.

Șeful ISC Vaslui a fost filmat la birou când se exprimă cu dificultate, posibil băut. Un jurnalist a mers la el să se informeze de efectele unei alerte meteo.

„Toate problemele care sunt.. sigur și expeditiv… fără niciun fel de problemă”, îi spune Alexa.

În imagini, Corneliu Alexa se exprimă cu dificultate, nu reușește să își ducă propozițiile până la capăt și folosește un limbaj trivial.

De altfel, în filmare se vede cum șeful ISC Vaslui abia se ține pe picioare și semnează o serie de documente aduse de un angajat al instituției.

Citește și Medicament miraculos împotriva simptomelor coronavirusului

Reporterul a dorit să afle mai multe informații despre lucrările făcute prin PNDL în Vaslui, dar și despre problemele cauzate de codul galben de vânt.

„Acum discutăm sincer. Vrei? Deci, fii atent… Toate problemele care sunt… sigur și expeditiv… fără niciun fel de problemă. Nu am avut, din punct de vedere instituțional, deci tot…plecat. Tu acum ai venit…probleme… dacă vezi, dacă… nu. La noi, din punct de vedere instituțional, totul a fost pregătit și corect făcut.

Despre eventualele controale în teren, pentru a verifica siguranţa clădirilor, cu acoperişuri construite haotic, Alexa le consideră nişte ”căcaturi”: „Tu ai venit să vezi, aicea… deci… întotdeauna tu mă întrebi căcaturile astea… mă doare în p…ă pe mine, când se întâmplã… Ai înteles, meseriaşule” Nu mor caii când vor câinii. Caii mor când… mă doare în p…ă”, spune șeful Inspectoratului de Construcții Vaslui.

Corneliu Alexa neagă că ar fi fost beat

După apariţia filmuleţului în spaţiu public, directorul Corneliu Alexa a reacţionat, negând că s-ar fi aflat sub influenţa băuturilor alcoolice. El a invocat că, de fapt, se afla sub imperiul emoţiilor şi al unei stări de iritare din cauza unei şedinţe. site news

Lasă un răspuns