(VIDEO) Deputat PSD, meltean în trafic: Ajung eu la Bucureşti şi te dezbrac în c*rul gol

Un deputat PSD, care şi-a parcat maşina în mod neregulamentar, a trecut la ameninţări la adresa unui poliţist. Filmarea a ajuns în mediul online.

Deputatul PSD Ilie-Răzvan Rotaru, din judeţul Botoşani, şi-a oprit maşina în mod neregulamentar în parcarea Aeroportului „Ştefan cel Mare” din judeţul Suceava. Așa cum era de așteptat, un polițist i-a cerut deputatului să mute mașina de acolo și să prezinte actele maşinii. În loc să respecte indicaţiile, politicianul i-a făcut poze şi l-a ameninţat pe poliţist.

„- Vă rog din suflet să eliberaţi zona, fără scandal…Pe principiul „pe mine mă vezi, pe ăla nu”, conducătorul auto începe cocălăreala. Ce nu e prins în filmare e că i se solicită documentele de identitate, la care, surpriză: – Nu îţi dau niciun act, bă, sunt deputatul ROTARU RĂZVAN-ILIE, şi îi flutură poliţistului un carton cu poză ştampilată.

Dragă domnule deputat ROTARU „gropitză în bărbitză”, ca să fii un cocalar veritabil nu e suficient să ai lanţ de aur la gât şi să te cerţi cu un poliţist ce îşi face meseria. Îţi mai trebuie pantofi albi, ghiul pe deş’t, şapcă firmată şi geacă de piele cu ţinte. E drept, poate le aveai în portbagaj, nu cunosc…”, a scris criminalistul sucevean Bogdan Bănică pe contul său de Facebook.

”La plecare, ce nu este prins pe filmare dar se probează cu martori, deputatul (…) mai şi ameninţă poliţistul: „ajung eu la Bucureşti şi te dezbrac în curul gol, am eu grijă de tine”. Apoi îl trimite în zona ruşinoasă a maică-sii. Deputat dă valoare, deh…”, a scris criminalistul.

Din spusele lui Bănică, politicianul s-a ales cu o plângere penală pentru ameninţare/ultraj și a primit o amendă de 2.240 de lei pentru oprire neregulamentară, nerespectarea indicaţiilor poliţistului, neînmânarea documentelor pentru control şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

”La mai mare, boss, felicitări pentru cum respecţi legile ţării pe care şi tu (paradoxal) le-ai votat. Dacă nu erai deputat aş fi zis că eşti un tupeist nemernic, un exemplu de frustrare şi nesimţire ordinară. Dar din păcate eşti deputat”, a mai scris Bănică. site news

Lasă un răspuns