(VIDEO) Dăncilă, interviu de excepție: Cel mai bun lucru pe care l-am făcut în această viață

Viorica Dăncilă, candidatul PSD la prezidențiale, a vorbit, într-un interviu cu Florentina Fântânaru, despre viața de familie și cea de mamă.

Liderul PSD a făcut o dezvăluire emoționantă despre copilul ei adoptat.

„Pe fiul nostru, Victor, l-am luat din spital când avea doar 5 zile. Este, în continuare, cel mai bun lucru pe care l-am făcut în această viață. Vă invit să urmăriți un fragment din primul interviu alături de soțul meu!”, a scris Viorica Dăncilă pe Facebook.

Cine este Victor Florin Dăncilă

Victor Dăncilă, în vârstă de 29 de ani, a fost înfiat de Viorica Dăncilă imediat după naștere, pe vremea când avea 26 de ani și era profesoară la Videle

Victor Florin Dăncilă a absolvit Grupul Școlar Tehnic Videle în anul 2008. El a promovat Examenul de Bacalaureat, cu media 9,62. La Limba și literatura română, la proba scrisă, a obținut nota 9,6, în timp ce la oral a luat 10. Ulterior, și-a continuat studiile la Universitatea Ecologică din București.

În 2018, fiul premierului Viorica Dăncilă s-a angajat consilier la Curtea de Conturi la o săptămână după ce mama acestuia a ajuns premier, după cum a relevat Newsweek. De curând, a mai făcut un pas înainte în carieră, ajungând consilierul președintelui Curții de Conturi, Mihai Busuioc. Înainte de asta, Victor Dăncilă a lucrat la OMV Petrom SA, în calitate de specialist în probleme de mediu.

Lasă un răspuns