sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

(VIDEO) Dan Barna a provocat un val de ironii și zâmbete pe Facebook. Care a fost strategia liderului USR

Dan Barna a fost surprins în timp ce părea că lucrează pe laptop. Postarea a devenit virală după ce mai multe persoane au observat că liderul USR nu atingea, de fapt, tastatura.

Pe pagina de Facebook Jurnalul unui hater, secvența este alăturată unui fragment sonor, astfel încât pare că liderul USR cântă la țambal.

Gestul lui Dan Barna a fost ironizat și pe pagina lui Deiu Stanciu, un vechi amic al liderului USR.

”Tutorial de spălat pe mâini cu Dan Barna”

Acesta a publicat un video pe care l-a numit ”Tutorial de spălat pe mâini cu Dan Barna ” și în care două palme imită curățarea palmelor. Fără însă a folosi apă și săpun și fără a-și atinge mâinile:

Actorul Alex Bogdan a reacționat și el

Ambele postări au strâns mii de aprecieri și distribuiri în doar câteva ore. Actorul Alex Bogdan glumit pe seama secvenței provocate de liderul USR:

Dan Barna: ”Un pic de haz în vremuri de necaz ”

Barna nu a rămas indiferent la glumele apărute în urma mesajului său. El a publicat un mesaj în care s-a autoironizat. Liderul USR a spus că este primul care râde la astfel de meme-uri. Mai ales atunci când le provoacă.

”Un pic de haz în vremuri de necaz. S-a răspândit pe net o secvență în care apar pentru două secunde apăsând pe lângă tastatura laptop-ului din fața mea. A fost un gest reflex de concentrare asupra mesajului pe care mă pregăteam să îl transmit.Care arată însă, într-adevăr, foarte hazliu. Dacă renunțăm la capacitatea de umor și autoironie ne pierdem spiritul. Sunt primul care râde la meme-urile care apar inevitabil din astfel de situații. Cu atât mai mult când le provoc. Până acum cel mai prompt și adaptat cu vremurile e cel al mai vechiului meu amic Deiu Stanciu”, a scris Dan Barna pe Facebook. site news

Lasă un răspuns