(VIDEO) Cruduța, la un pas de moarte după bătaia primită de la iubitul croat: „Nu mai văd, am ochii lipiţi şi plini de sânge”

Cruduța, la un pas de moarte după bătaia primită de la iubitul croat. Daniela Crudu trece prin clipe cumplite, după ce a fost bătută cu bestialitate de iubitul croat. Fosta asistentă TV rupe tăcerea şi face declaraţii şocante despre cum a fost la un pas de moarte.

Cruduța, la un pas de moarte după bătaia primită de la iubitul croat

Vedeta a mărturisit că şi-a văzut moartea cu ochii şi dacă nu apuca să fugă, bărbatul voia să o omoare. Daniela mai spune că nu l-a mai văzut niciodată într-o astfel de situaţie, nimic nu prevestea gestul lui.

Bruneta se află într-o stare destul de gravă, potrivit declaraţiilor ei, nu mai vede, deoarece are ochii lipiţi şi plini de sânge.

„Dacă nu săream din maşină şi nu fugeam, mă omora. M-a dat cu capul de bord. Suntem împreună de mult timp, nu a avut nicio ieşire violentă, dar acum, practic era alt om. Nu s-a comportat niciodată aşa, nu ştiu ce s-a întâmplat cu el. Nu mai văd, am ochii lipiţi şi plini de sânge”, a declarat Daniela Crudu pentru Xtra Night Show.

Citește mai multe despre bătaia primită de Daniela Crudu

Reamintim că Daniela Crudu a sunat la 112, duminică la 5:30 dimineața, pentru a reclama că iubitul ei o bate. Polițiștii, ajunși la fața locului, au deschis un dosar pentru lovire, iar vedeta de televiziune a fost dusă la spital pentru îngrijiri medicale.

„La data de 09 februarie a.c., în jurul orei 5:30, Secția 25 Poliție a fost sesizată prin apel 112 de către o femeie, de 30 de ani, cu privire la faptul că este agresată fizic de iubitul ei. Polițistii sosiți la fața locului, au luat legătura cu persoana vătămată care și-a rezervat dreptul de a depune plângere la acel moment”, informează Poliția Capitalei. site news

Lasă un răspuns