(VIDEO) Cine este Vanessa Youness, amanta lui Gelu Oltean. A învins o boală cumplită fără tratament, iar acum ajută pe alții

Doctorul Vanessa Youness, medic specializat în chirurgie reconstructivă post-traumatică, are o poveste de viață care îți face pielea de găină. După ce a trecut prin momente grele, provocate de o boală cumplită, a decis să fie Dumnezeu pe pământ și să ajute oamenii cu probleme medicale.

În timp ce se specializa în meseria sa de viitor chirurg, Vanessa Youness a aflat că suferea de scleroză în plăci, o boală care nu își are tratament de vindecare în medicina alopată.

Deși mulți s-ar lăsa învinși la auzirea diagnosticului cumplit, Vanessa nu și-a acceptat diagnosticul, nici tratamentul alopat, ci a luptat să înțeleagă care sunt cauzele sau factorii declanșatori ai sclerozei în plăci, astfel încât să o învingă din rădăcini, scrie femeia.ro.

Premieră în medicina alopată

Încrederea în reușita proprie a dat rezultate! Vanessa l-a întâlnit pe profesorul Ștefan Stângaciu, președintele Asociației Română și Germane de Apifitoterapie, prin care a reușit imposibilul, grație protocolului său de tratament, aplicat cu disciplină chirugicală.

Vindecarea a fost momentul revelației YOUness

Total vindecată, Vanessa a luat decizia de a-și ajuta semenii care suferă de boli asemănătoare, prin Fundația YOUness și Clinica YOUness, pe care a lansat-o în anul 2016.

La clinica YOUness a Vanessei Youness, pacienții pot beneficia de: decalcifierea glandei pineale, apiterapia, terapia cu venin de albine, cataplasme, cure profunde de detoxifiere, dietoterapia (alimentație exclusiv vegetariană, fără gluten și fără zahăr), fitoterapia, acupunctura, aromoterapia, cromoterapia, gimnastica medicinală, inhalații cu produse apicole, ionic detox (o metodă externă de detoxifiere care elimină toxinele prin picioare), masaje terapeutice cu miere, nebulizări, presopunctură, reflexoterapie, psihoterapie etc. site news

Gelu Oltean, afaceri cu droguri

Gelu Oltean, fostul șef al DGIPI, Direcția de protecție internă din MAI, a fost reținut de procurorii DIICOT Brașov. El este acuzat pentru presupus trafic de droguri. Procurorii DIICOT au cerut deja judecătorilor de la Tribunalul Brașov arest preventiv pentru Oltean.

Ca șef al DGIPI, fostul serviciu secret al Ministerului de Interne, Oltean a fost unul dintre cei mai influenți oameni din România. Este al doilea nume celebru reținut într-o săptămână într-un caz care are legătură și cu drogurile, după celebrul cântăreț What’s UP.

Oltean, reținut alături de partenera de viață și un vraci englez

Alături de fostul șef al DGIPI au mai fost reținuți Vanessa Youness și un cetățean englez, Thomas Lishman. Toți cei trei ar fi avut legătură cu clinica de wellness Youness Clinic, de lângă București.

Acolo, în cadrul unor așa-zise tratamente, pacienților li s-ar fi dat spre consum o substanță considerată drog. Vanessa Youness e fondatoarea clinicii, Oltean este partenerul său de viață, iar Lishman ar fi ”vraciul” clinicii.

De altfel, Gelu Oltean vorbea într-un interviu din februarie 2019 despre substanța numită ”Ayahuasca”. El susținea că substanța ”este un tratament de purificare a sufletului, a minții și a corpului, care schimbă pe oricine. Dar, într-adevăr, nu oricine are curajul să treacă prin asta”.

Lasă un răspuns