(VIDEO) Cele mai frumoase reclame de Crăciun din toate timpurile. Merită să dai PLAY

În fiecare an, de sărbători, cele mai mari companii scot reclame emblematice pentru Crăciun.

Deși au trecut 27 de ani de când micuțul Dean Cooke, pe atunci în vârstă de șase ani, a apelat la o carte groasă pentru a ajunge să sărute o fată sub vâsc, reclama este în continuare drăguță și merită să o revedem.

Compania Coca Cola este cunoscută pentru reclamele ce fac trimitere la sărbătorile de iarnă. O reclamă din anul 1995 este una dintre celebrele variante în care camioanele Coca Cola anunță că vin sărbătorile.

În 2014, o reclamă realizată de Sainsbury’s a emoționat o lume întreagă, datorită asocierii cu un moment celebru din Primul Război Mondial, când inamicii au pus punct, pentru câteva clipe, conflictului și au sărbătorit împreună Crăciunul.

O altă reclamă de Crăciun, din 2015, a stârnit lacrimile tuturor celor care au privit-o, devenind virală. Spotul pentru Edeka spune povestea unui bătrânel care locuiește singur, pe care familia lui l-a uitat. Bărbatului îi vine o idee prin care să-și adune copiii în jurul lui.

În prag de sărbători, copiii acestuia primesc o scrisoare în care sunt anunțați că tatăl lor a murit. Copiii vin la casa părintească pentru înmormântare, moment în care îl găsesc pe tatăl lor cu masa pusă în sufragerie, așteptându-i. site news

Lasă un răspuns