(VIDEO) Ce s-a auzit duminică seara și luni dimineață în orașele din România. Cum suntem îndemnați să #stămacasă

Duminică seara și luni dimineață, Poliția Română a ieșit pe străzi. După noile măsuri anunțate de Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, în conferința de sâmbătă seară, respectiv că cetățenii români nu mai au voie să circule după ora 22:00 până la 06:00 pe străzi, patrulele de polițiști din Capitală, dar și din alte orașe au ieșit să verifice cartierele, începând cu ora 20:00, dar și pentru a le transmite românilor să râmână în case.

Ce s-a auzit duminică seara și luni dimineață în orașele din România

Marcel Vela a anunțat, sâmbătă seara, că activitatea cabinetelor stomatologice şi a mall-urilor va fi suspendată temporar începând de duminică seară și că circulaţia persoanelor va fi limitată, între orele 06:00 – 22:00.

Sunt recomandate doar deplasările în interes de serviciu, la cumpărături, pentru activităţi sportive individuale sau pentru nevoile animalelor de companie. De asemenea, în acest interval, oamenii nu au voie să circule într-un grup mai mare de trei persoane pe stradă.

Duminică seara și luni dimineață, Poliția Rutieră a Capitalei a fost surprinsă în mai multe zone din București, anunțând un mesaj de alertă cu portavocea.

„Atenție, este un anunț oficial. Vă rugăm să rămâneți în casă, ca urmare a ultimelor măsuri luate”, a fost mesajul strigat de autorități în zone precum Obor și Militari.

La aceeași oră, polițiștii din Topoloveni și Pitești au început să patruleze pe străzile din orașe și să le spună românilor să rămână în locuințe.

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a afirmat, într-o intervenție telefonică la Digi24, că ar fi adoptat măsuri mai dure de restricționare decât cele anunțate, sâmbătă seară, de către ministrul Marcel Vela. Ciolacu susține că restricțiile au fost determinate de factorul politic. site news

Lasă un răspuns