(VIDEO) Bărbatul care a spânzurat un câine, prins de Poliție. A devenit agresiv și cu jurnaliștii

Bărbatul care a spânzurat un câine în centrul Bucureștiului a fost arestat preventiv. Este o decizie fără precedent din partea Poliției Române, care a ales să pedepsească cruzimea împotriva animalelor.

Individul are un cazier bogat, stă pe străzile din București și nu are nicio urmă de regret pentru gestul făcut. Mai mult, a devenit agresiv și cu jurnaliștii care au vrut să vorbească cu el.

Ce ați avut cu bietul animal, ce v-a făcut să îl chinuiți în halul ăla? l-a întrebat reporterul. În loc de răspuns, bărbatul, deși încătușat, l-a împins pe reporter.

În urmă cu câteva zile, animalul fără adăpost fusese găsit spânzurat de țeava de gaze a unui bloc din centrul Capitalei. Locatarii îngroziți au chemat imediat poliția, iar făptașul a fost găsit peste doar câteva ore.

„Persoana respectivă era o persoană fără adăpost, a fost dificil. Polițiștii au făcut mai multe audieri în apropierea imobilului, au luat imagini de pe camere de supraveghere din zonă, pe care le-au urmărit. Un polițist din cadrul sectiei 1 l-a recunoscut, ar fi locuit fără forme legale pe raza sectorului 1”, a explicat Ciprian Romanescu, reprezentant al Poliției Capitalei.

Suspectul, originar din Caracal, a lucrat la mai multe stâne înainte de ajunge să locuiască pe străzile din Capitală și are un cazier bogat, fiind condamnat pentru mai multe furturi.

Judecătoria Sectorului 1 a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a bărbatului de 44 de ani reţinut, duminică, sub bănuiala că a ucis un câine.

Lasă un răspuns