(VIDEO) Bărbat reținut după ce a amenințat că-și detonează mașina lângă benzinărie: panică în Capitală

Alertă pe Bulevardul Corneliu Coposu din centrul Capitalei, luni la orele prânzului, după ce un bărbat a amenințat la o benzinărie că aruncă totul în aer cu o bombă improvizată din mai multe butelii. Autoritățile au anunțat că această informație nu se confirmă. Traficul în intersecția Corneliu Coposu – Matei Basarab a fost închis o bună perioadă.

Un bărbat a fost reținut în București după ce a amenințat că își detonează autoturismul în apropierea unei benzinării, anunță Poliția Capitalei într-un comunicat. Și Serviciul Român de Informații a anunțat că barbatul a sunat la 112 și a ”facut o serie de amenintari care se constituie intr-un incident de securitate. A amenintat ca deține material exploziv in portbagajul autoturismului sau”.

Atentat cu bombă la omv unirii

Publicată de Nistor Dany pe Luni, 17 februarie 2020

Ce spune Poliției Capitalei despre alerta de lângă benzinărie

Astăzi, în jurul orei 10.50, prin apel 112, un bărbat a anunțat că intenționează să își detoneze mașina, având capacitatea de a face victime.  Bărbatul a fost localizat, identificat și în prezent este în custodia polițiștilor.

Citește cum Darius Vâlcov obține înc continuare contracte bănoase cu statul, deși este judecat pentru corupție.

Autoturismul său a fost depistat în sectorul 3, în zona B dului Corneliu Coposu. Având în vedere că este în apropierea unei benzinării, persoanele au fost evacute și a fost constituit un perimetru de siguranță. La fața locului se află polițiști ai Brigăzii Rutiere, care au restricționat traficul în zonă, precum și polițiști ai Serviciului Acțiuni Speciale.

Vezi și cum a fost blocat traficul feroviar după o deraiere la primele ore ale dimineții.

Masuri specifice sunt aplicate și de către Serviciul Român de Informații prin structura Antitero, precum și prin Serviciul Pirotehnic al Inspectoratului General al Poliției Române.

SRI s-a implicat în rezolvarea situației

Un barbat a facut un apel la 112 si a facut o serie de amenintari care se constituie intr-un incident de securitate. A amenintat ca detine material exploziv in portbagajul autoturismului sau. Serviciul Roman de informatii, in cooperare cu Politia, au intreprins masuri specifice. In aceste momente, barbatul se afla in custodia politiei. Echipa pirotehnica a SRI se afla la fata locului, a fost instituit perimetrul de siguranta si se procedeaza la investigarea pirotehnica a masinii. site news

Lasă un răspuns