Ianis Hagi of Rangers celebrates making it three two during Rangers vs SC Braga, UEFA Europa League Football at Ibrox Stadium on 20th February 2020 Rangers vs SC Braga, UEFA Europa League, Football, Ibrox Stadium, Glasgow, Glasgow, United Kingdom - 20 Feb 2020, Image: 499913788, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial use only, Model Release: no, Credit line: Greig Bertram/TGS Photo / Shutterstock Editorial / Profimedia

(VIDEO) Așa tată, așa fiu, Ianis Hagi a readus la viață echipa după o hibernare îndelungată, iar acum face furori cu engleza lui perfectă

Așa tată, așa fiu, Ianis Hagi a readus la viață echipa după o hibernare îndelungată. Mijlocaşul de 21 de ani a fost, de departe, cel mai bun om al celor de la Rangers într-o victorie fabuloasă în care scoţienii au revenit de la 0-2 pentru a învinge cu 3-2!

Așa tată, așa fiu, Ianis Hagi a readus la viață echipa

Ianis Hagi a debutat cu un gol decisiv, în campionat, în prima sa apariţie ca titular la Rangers, şi, fireşte, a fost ales „Omul meciului“ cu Hibernian.  

Chiar dacă a strălucit şi atunci, ceea ce a reuşit, joi seară, în 16-imile Ligii Europa, nu se compară cu nimic din realizările sale fotbalistice de până acum! Iar asta pentru că, în primul rând, Hibernian, locul 6 în Scoţia, nu se compară niciodată cu Sporting Braga, locul 4 în Portugalia, o echipă care nu mai pierduse de la 18 decembrie, adică de nouă meciuri!  

Asta până când a dat de o echipă a lui Rangers, readusă la viaţă de Ianis Hagi. Lusitanii aveau 2-0 în minutul 66 pe „Ibrox Park“, însă „dubla“ românului şi golul magic al lui Aribo au făcut-o pe Rangers favorită la calificare, înaintea returului de la 26 februarie (ora 19.00).  

Imediat după meciul carierei de până acum, Ianis Hagi a acordat un interviu pentru BBC, care demonstrează că engleza lui este perfectă.

Ce a spus Ianis Hagi?  

„E uluitor, Ibrox baby, e, pur şi simplu, ceva diferit! Probabil, acesta a fost cel mai bun moment al carierei mele de până acum. Am avut momente bune şi în trecut, dar e incredibil să dai două goluri într-un meci de cupele europene. E un vis devenit realitate.

Chiar dacă a fost 0-2, la un moment dat, nu poţi să te opreşti din a juca pe teren propriu, în faţa fanilor. Ai nevoie doar de un gol pentru a reveni în meci. A trebuit doar să rămânem optimişti, să muncim şi, da, se întâmplă lucruri incredibile pe Ibrox. 

Citește și Matematica doar pe înțelesul directoarei de la CSM, Gabriela Szabo: 7200 este mai mare decât 9450!

A fost un meci dificil, mai ales că, în ultimele două luni, Braga a jucat foarte bine. Totuşi, a fost doar prima manşă. Trebuie să jucăm şi returul, săptămâna viitoare. Prima repriză, cred că a fost un meci 50-50. Ei au marcat, noi am ratat. În final însă, noi am câştigat. Nu s-a terminat nimic, deocamdată, trebuie să jucăm şi returul. 

Lasă un răspuns