(VIDEO) „Ariel, coadă de purcel” se retrage de pe lista USR, după clipul controversat. Acuză că este linșat mediatic

Ariel Chiș, numărul 2 pe lista candidaților USR la Consiliul General al Capitalei, a anunțat, vineri, că s-a retras de pe lista formațiunii după ce filmulețul său de campanie a generat printre internauți comentarii care nu pot fi reproduse.

„Ariel, coadă de purcel” se retrage de pe lista USR

„După mai multe zile foarte grele pentru mine, am decis să mă retrag de pe lista USR la Consiliul General al Municipiului București. Ultimul lucru pe care mi l-am dorit vreodată a fost să aduc un prejudiciu de imagine USR-ului, partidului căruia i-am dedicat ultimii ani de viață, zi de zi, noapte de noapte.

O să rămân alături de USR pentru că acest partid reprezintă pentru mine o speranță, o speranță că vom putea ajunge să avem o clasă politică integră și bine intenționată, care să lupte pentru toată lumea, nu doar pentru unii.

Știu că acest partid poate realiza asta, am văzut ce principii ne ghidează și cum suntem diferiți de orice altceva a existat până acum. Am niște colegi extraordinari pe care întotdeauna îi voi recomanda și îi voi susține.

Acuză că este linșat mediatic

În încheiere, vreau să le mulțumesc public din suflet tuturor celor 372 de colegi care m-au votat pentru un loc pe lista USR la Consiliul General unde am obținut locul 2. Vreau să mulțumesc și zecilor de prieteni care mi-au scris că le pare rău că sunt linșat mediatic și m-au încurajat să rămân puternic și să nu pun la suflet.

Citește și Consilierul DEMIS din PNL și clanurile interlope, metode de intimidare aplicate românilor: grătare cu mici și coștiug în fața porții

De asemenea, nu uitați, România a fost făcută de oameni care nu au stat deoparte. Acesta este sloganul USR din 2016 pentru care am intrat în viața politică. Voi continua”, a transmis Ariel Chiș.

Iată cum își face companie Ariel Chiș:

„Eu sunt Ariel, coadă de purcel,

Ariel, Ariel,

Sunt Mica Sirenă, cam oligofrenă,

Ariel, Ariel,

Sunt cel mai userist dintre USR-iști,

Ariel, Ariel,

Eu sunt Ariel, coadă de purcel,

Ariel, Ariel,

Chiș, piș, lapte griș,

Drăguț ca un caniș,

Ariel, Ariel”, sunt versurile rostite în video-ul celebru. site news

Lasă un răspuns