(VIDEO) „Arca lui Noe”, lungă de peste 122 m, descoperită cu ajutorul Google Earth

Un internaut a făcut o descoperire bizară, în timp ce se uita pe Google Earth. Pentru că a vrut să afle mai multe păreri despre obiectul găsit, a postat imaginile pe Youtube, care au dat naștere la mai multe teorii ale conspirației.

Este vorba de o navă de gheață, de peste 122 metri, zărită printre aisberguri între Noua Zeelandă și Antarctica. Imaginea a fost postată pe Youtube, iar internauții au început să-și dea cu părerea, scrie UNILAD.

Trebuie menționat că formațiunea seamănă cu o navă atunci când este privită de sus. Ar fi nevoie de o muncă titanică pentru a o ridica în poziție verticală și pentru a o îndepărta de terenul acoperit cu gheață din jurul său, dar asta nu a împiedicat oamenii să speculeze ce căuta nava acolo.

Unii oameni cred că, de fapt, nava va fi folosită pentru a transporta elita mondială în cazul unui dezastru global, așa că, dacă bogații lumii dispar brusc, știm unde să privim. Alți youtuberi au sugerat că există un naufragiu sub gheață, în timp ce unii au spus că este vorba de Arca lui Noe. site news

Lasă un răspuns