VIDEO Angajata procuraturii anticorupție, violată după petrecerea instituției

O angajată a Procuraturii Anticorupţie din Moldova ar fi fost violată, în noaptea de 27 spre 28 decembrie. Totul s-a petrecut după o petrecere a colectivului Procuraturii. Potrivit portalului de ştiri Unimedia, victima a depus o plângere la Poliţie în care mărturiseşte că a fost violată de către doi indivizi. După o petrecere a colectivului Procuraturii, într-un local din Chişinău, unii angajaţi, după miezul nopţii au continuat petrecerea. Ei s-au mutat în restaurantul „Draft”, din sectorul Ciocana. Aceştia au consumat mai multe băuturi alcoolice. Între timp angajaţii Procuraturii au făcut cunoştinţă cu alţi bărbaţi care se aflau în local. Ulterior, doi dintre bărbaţii din afara angajaţilor Procuraturii ar fi profitat de starea de ebrietate a uneia dintre angajatele Procuraturii. Ei au urcat-o într-un taxi şi au dus-o într-un apartament, unde ar fi violat-o.

Imagini șocante cu victima târâtă în taxi

Din imaginile video surprinse de camerele de supraveghere se vede cum femeia, care abia se ţine pe picioare, este târâtă într-un taxi de câţiva indivizi.

Totul s-a aflat după scrisoare despre acest caz a venit la adresa redacției, iar informația a fost confirmată, pentru UNIMEDIA, de surse din poliție. Potrivit surselor, victima a depus o plângere în acest sens. Procuratura anticorupție din Moldova era oricum în epicentrul unor mari scandaluri, unele care ajung până la cel mai înalt nivel politic. 

Scrisoarea anonimă ajunsă la Poliție care a dezvăluit totul

În scrisoare se spune că în noaptea de 27 spre 28 decembrie 2019, după o petrecere corporativă a colectivului PA, într-un local din capitală, unii angajați, după miezul nopții au continuat petrecerea într-un alt local. După ce ar fi consumat mai multe băuturi alcoolice, aceștia au făcut cunoștință cu alți bărbați, care se aflau în local. Ulterior, doi dintre bărbații din afara colectivului PA ar fi profitat de starea de ebrietate a uneia dintre angajatele PA și ar fi urcat-o într-o mașină și au dus-o într-un apartament, unde au violat-o. Serviciul de presă al Procuraturii Generale a declarat pentru UNIMEDIA că urmează să se documenteze în acest caz. Potrivit surselor UNIMEDIA, cei doi suspecți ar fi fost reținuți.

Cazul a provocat consternare în Moldova, așa cum a generat la București ancheta privind părinții care își violau copii în fata camerelor de la computer, pentru bani. (site news)

Lasă un răspuns