(VIDEO) „Am nevoie de mai multă bere”: Dorința unei bunicuțe de 93 de ani, aflată în izolare, face înconjurul lumii

Oliva Veronesi este o femeie de 93 de ani din Pittsburgh, USA. A devenit cunoscută în întreaga lume după ce o fotografie cu ea s-a transformat într-una virală pe net. Aflată la geamul locuinței unde se află în izolare, Oliva a avut o singură dorință.

Aflată în izolare, Oliva vrea mai multă bere

„Am nevoie de mai multă bere”, a fost mesajul care a făcut rapid înconjurul internetului. Fotografia adunase 25.000 de like-uri și 46.000 de share-uri într-un timp relativ scurt.

O rudă a surprins momentul amuzant, în timp ce doamna Veronesi făcea respectiva cerere către fetele sale și vecinii aflați în afara caselor, scrie nypost.

Veronesi, îmbrăcată într-un pulover roz, a fost fotografiată în timp ce ține o cutie de Coors Light, băutura ei preferată.

„Beau o bere în fiecare seară. Mai am câteva și acum. Vrei și tu una?”, l-a întrebat Veronesi pe reporterul care i-a luat interviul, vineri.

„Cineva de la Coors i-a răspuns și face tot posibilul pentru a-i obține toată berea pe care și-o dorește! Minunat!!!’ a scris un internaut, într-o actualizare la postare.

Val de plângeri în SUA

În Pennsylvania au existat peste 22.896 de cazuri confirmate de coronavirus și 522 de decese. În întreaga țară, sunt peste 550.600 de cazuri confirmate.

Mii de plângeri individuale și colective au fost depuse în instanțele din SUA în ultimele câteva săptămâni din cauza efectelor produse de pandemia de coronavirus, cu zeci de miliarde de dolari cerute despăgubiri. Printre țintele acțiunilor legale se numără companii dintre cele mai diverse, firme de asigurări, guvernul federal și autoritățile statale, China sau companiile care oferă croaziere pe mare. Experții se așteaptă ca numărul proceselor să crească dramatic în perioada următoare, pe măsură ce urmările pandemiei vor fi resimțite de tot mai mulți cetățeni și companii din SUA. site news

Lasă un răspuns