(VIDEO) Actrița celebră care anunță în lacrimi că are din nou cancer

Actrița Shannen Doherty, devenită celebră datorită rolului din serialul tv „Beverly Hills 90210”, a dezvăluit că suferă de cancer în stadiul 4. Anunțul său vine la trei ani după ce a finalizat tratamentul pentru cancer la sân și a fost declarată vindecată.

Doherty, 48 de ani, care a fost prima dată diagnosticată cu cancer în 2015, a izbucnit în lacrimi la emisiunea „Good Morning America”. Ea a mărturisit că se luptă din nou cu boala de aproximativ un an. Actrița nu a precizat tipul de cancer de care suferă în timpul interviului, relatează USA Today.

„Este o pastilă amară, greu de inghițit. Am zile în care spun: „De ce eu?”. Apoi îmi spun: „Păi, de ce nu eu? De ce ar merita altcineva asta și eu nu”. Nimeni nu merită asta”, a spus actrița.

Citește și despre scandalul uriaș generat de vedeta care și-a anulat concertul din București cu două ore înainte.

Decizia, luată din cauza unui proces unde documentele medicale vor fi publicate

În prezent, Doherty se află în mijlocul unui proces pentru recuperarea unei sume de bani, după ce casa ei a fost grav afectată de un incendiu, în 2018. Ea a spus că a decis să își facă public diagnosticul, deoarece documentele legale în care este menționată boala vor fi făcute publice în cursul acestui proces.

„Aș prefera ca oamenii să audă de la mine”, a spus ea. „Nu vreau interpretări; nu vreau să se afle dintr-un document al instanței. Vreau să controlez narațiunea. Vreau ca oamenii să știe de la mine”, a mai spus actrița.

Shannen a spus că mama și soțul ei îi sunt alături și o încurajează. „Mama mea este incredibil de puternică. La fel și soțul meu, dar eu îmi fac griji pentru el”, a mai spus ea.

Actrița vrea să arate că oamenii cu cancer în stadiul 4 pot lucra

Doherty susține că a aflat despre cancerul ei de sân că a evoluat în stadiul 4 înainte de a filma noua serie din 90210, BH90210. Ea declară că numai câtorva colegi le-a împărtășit noutatea pe măsură ce producția a început. Colegul de platou Brian Austin Greene a fost unul dintre cei cărora le-a spus, susținând despre el că „m-a ajutat cu multe”. Totuși, Doherty a fost mânată de dorința de a demonstra că „persoanele cu cancer în stadiul 4 pot încă lucra. Viața, știți, viața noastră nu se termină în clipa când primim diagnosticul. Încă trebuie să trăim”.

Doherty a continuat afirmând că decizia ei de a lua parte în continuarea lui 90210 a fost întărită de moartea lui Luke Perry din martie anul trecut. „Este ciudat ca eu să fiu diagnosticată și, apoi, altcineva aparent sănătos să moară primul”, a spus Doherty. „A fost șocant. Și măcar atât am putut face pentru el, să filmez în continuare”. site news

Lasă un răspuns