(VIDEO) Actor cu două premii Oscar, mesaj bizar de Crăciun. Lumea s-a scandalizat

După ce a fost marginalizat din lumea filmului, din cauza scandalurilor sexuale, actorul Kevin Spacey a revenit în atenția opiniei publice cu un mesaj de Crăciun, catalogat de presa internațională drept bizar.

Actorul a ales un mesaj de Crăciun inspirat din serialul „House of cards”, din care a fost exclus, după ce au apărut mai multe plângeri legate de comportamentul nepotrivit al vedetei.

„Doar nu credeaţi că o să ratez ocazia de a vă ura Crăciun fericit, nu? A fost un an destul de bun şi sunt recunoscător să îmi fi recuperat sănătatea. Aşadar, am făcut unele schimbări în viaţa mea şi aş vrea să vă invit să vă alăturaţi mie. Intrăm în anul 2020, vreau să votez pentru mai mult bine în lumea aceasta. Da, ştiu la ce vă gândiţi: Poate fi serios? Sunt foarte serios. Şi nu este atât de greu, credeţi-mă. Data viitoare când cineva face ceva ce nu vă place, puteţi ataca. Dar puteţi să vă şi abţineţi şi să faceţi ceva neaşteptat. Îl puteţi ucide cu bunătate”, a spus Kevin Spacey.

Câștigător a două premii Oscar, cariera lui Spacey s-a dus de râpă, după ce, în ianuarie, a fost pus sub acuzare pentru agresarea sexuală, în anul 2016, a unui tânăr, care, la momentul respectiv, avea 18 ani.

Necazurile par că nu se mai sfârșesc pentru actorul Kevin Spacey. La începutul lunii iulie, publicaţia Variety a scris că Spacey a fost audiat şi de poliţia britanică, după ce mai mulţi bărbaţi l-au reclamat pentru agresiuni similare. Cazul este în desfășurare. 

Actorul a pledat nevinovat și a negat toate acuzațiile aduse. site news

 

Lasă un răspuns