(VIDEO) A apărut maneaua coronavirus, hitul anului 2020: Eu produc banii cu tona, că sunt virusul Corona

A apărut maneaua coronavirus, hitul anului 2020. În vreme ce coronavirusul Covid-19 a instalat panica în lume, fiind o epidemie cu risc de pandemie, în România, virusul e ”ucis” de ritmurile de manele, dansatoarele din buric, cu măști medicinale pe față, și vocea gâtuită care-i dedică hitul anului 2020 faraonului de la Madrid.

A apărut maneaua coronavirus, hitul anului 2020

Un anume Marius Olandezu`vrea să dea lovitura anului și, probabil, să iasă din anonimat, cu melodia ”MAI TARE CA VIRUSU CORONA”. Anunță, la începutul strigătului său că îi cântă fratelui său – ”Faraonu` de la Madrid”, ”hitul anului 2020”.

”Eu produc banii cu tona, că sunt virusul Corona”, spune un vers din ”hitul anului 2020.”, de unde reiese că, cel mai sigur, habar n-are ce e acest virus. Însă probabil i se pare un virus foarte ”șmecher”, pentru că bagă panica în oameni, și asta reiese din următoarea susținere: ”Vă dau teamă și teroare în orice împrejurare”. 

Citește și Românii, criticați dur pentru că au golit magazinele de frica coronavirusului

”Dacă mă supăr pe voi, vă bag în saci de gunoi” mai spune Olandezu`, în dedicația anului, care a stârnit interesul internauților, maneaua strângând repede mii de vizualizări.

Totuși, nu toți maneliștii sunt fericiți, asta pentru că mai mulți au fost nevoiți să își anuleze concertele din cauza epidemiei de coronavirus.

Mulatra Laurette, în ghearele COVID-19

Recent, o altă vedetă de la noi, mulatra Laurette, a fost prinsă de coronavirus în Italia.

”Am aflat acolo că muriseră trei oameni și 164 erau infestați. Nu m-am speriat, dar am văzut că acolo, în Milano, că magazinele erau aproape goale, ca și rafturile… Lume puțină pe stradă, chiar și la Dom, unde, de obicei, sunt foarte mulți oameni”, a povestit Laurette pentru Cancan.

Tot ea spune că ar fi anulat plecarea, chiar pierzând banii pe biletul de avion, dacă totul s-ar fi petrecut cu o zi mai devreme. ”Dacă s-ar fi întâmplat asta înainte cu o zi de a pleca, renunțam la Italia. Eu plec din țară, în diverse locuri, o dată pe lună. Acum am ales Milano, pentru că am și niște rude acolo, cunoștințe…”, a dezvăluit Laurette. site news

Lasă un răspuns