www.pexels.com

VIDEO 26 de percheziții la persoane bănuite de furt de energie electrică în Reșița

Luni dimineața, 22 iunie, polițiștii din Reșița fac 26 de percheziții în oraș și au pus în executare 21 de mandate de aducere, la persoane bănuite de furt de energie electrică.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Reșița, județul Caraș Severin pun în executare, luni dimineața, 26 de mandate de percheziție domiciliară, în oraș, într-o cauza penală instrumentată sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița.

Totodată, vor fi puse în executare 21 de mandate se aducere.

La nivelul Poliției Reșița, Biroul de Investigații Criminale, se află în lucru un dosar penal, având ca obiect mai multe plângeri penale din partea furnizorului de energie electrică, potrivit Mediafax.

Oamenii legii fac cercetări pentru furt și executarea sau folosirea de instalații clandestine, în scopul racordării directe la rețeaua de energie electrică sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare.

La percheziții participă polițiști din cadrul IPJ Caraș-Severin, luptători SAS, jandarmi din cadrul IJJ Caraș-Severin și Grupării Mobile de Jandarmi Timișoara, precum și polițiști locali din Poliția Locală Reșița. site news

Lasă un răspuns