sursa: ISU

VIDE Bloc evacuat în urma unui incendiu, la Galați. Patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

Panică luni seară într-un bloc din orașul Galați. Un incendiu a izbucnit într-un apartament de la parterul unui bloc, iar fumul gros i-a scos pe oameni din casă. Patru persoane au avut nevoie de îngrijiri.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de intervenție. Pompierii au localizat incendiul, însă din cauza fumului gros toate persoanele din imobil au fost evacuate.

Trei persoane au fost intoxicate cu fum, iar alta care a suferit un atac de panică. Oamenii au primit îngrijiri la fața locului și au refuzat să fie transportați la spital.

 „Detașamentul de Pompieri a fost solicitat la un incendiu izbucnit într-un apartament din municipiul Galați. Este vorba despre un apartament de pe strada Strungarilor, blocul U2. La fața locului s-au deplasat două autospeciale, o autoscară și ambulanța SMURD de la Detașamentul de Pompieri Galați, precum și o ambulanță SAJ. Din cauza degajărilor masive de fum pe casa scării și mai ales la exteriorul blocului, au fost evacuate 18 persoane. Apartamentul de la parter a fost distrus, este fum gros până la etajul patru, au fost evacuate toate persoanele din bloc, incendiul este localizat, se lucrează pentru stingerea focarelor”. (ISU Galați).

sursa: ISU Galați

Lasă un răspuns