Victoria Beckham, pierderi de 46 de milioane euro!

Victoria Beckham are probleme financiare. Firmele fostei cântărețe ar avea datorii de 46 de milioane de euro. Motiv pentru care a fost nevoită să împrumute 7 milioane de euro de la un fond de investiții.

Victoria Beckham și soțul său, fostul fotbalist David Beckham au o avere estimată la peste un miliard de euro. De-a lungul anilor au construit un adevărat imperiu și dețin mai multe firme, mai ales în industria fashion. În ultima vreme lui “Posh” nu i-a mers deloc bine, iar firmele pe care le conduce au înregistrat pierderi.

„Nu ar vrea să renunţe la controlul în afacerea clădită pe numele ei. Cu toate acestea, vremurile disperate necesită măsuri disperate. Anul trecut a acumulat pierderi record, de aproximativ 12 milioane de lire sterline şi este nevoită să apeleze la măsuri radicale”, scriu jurnaliștii de la The Sun.

Victoria Beckham se ocupă de afacerile familiei

Fosta componentă a trupei Spice Girls, a fost mereu cea care a condus afacerile familiei. Folosindu-se de imaginea ei și a celebrului său soț a construit un adevărat imperiu, care produce zeci de milioane de lire sterline anual. Anul trecut, potrivit publicației Mirror, Footwork Production, compania care se ocupă de imaginea și contractele lui David Bechkham a avut o cifră de afaceri de 208,3 milioane de lire sterline.

Compania Beckham Brand Holdings, cea care gestionează toate afacerile familiei a avut o cifră de afaceri de 260,8 milioane de lire sterline. O altă firmă înființată în urmă cu 10 ani, rulează aproximativ 90 de milioane de lire sterline anual. Fosta cântăreață scoate în continuare bani și din muzică. Victoria și David sunt asociați la Moody Productions, iar la finalul anului 2018 fiecare a încasat 18,75 de milioane de lire sterline.

Probleme în paradis pentru David și Victoria?

Pe de altă parte, nu doar în afaceri se pare că nu-i merge prea bine Victoriei. În ultimii ani, jurnaliștii au scris în repetate rânduri că ea și David s-au despărțit.

Recent, zvonul a reapărut. Cea mai titrată publicație din America de Sud, Ole a scris în urmă cu câteva zile că David și Victoria s-ar fi despărțit. Totul a pornit de la un comentariu făcut de fostul fotbalist pe pagina sa de instagram. ”Altă zi, altă plimbare, altă pălărie!”, a scris David Bechkham.

Informația nu a fost confirmată de tabloidele din Anglia. De altfel la trei zile după acea postare, David și Victoria au realizat un filmuleț împreună dorind să arate ca de fiecare dată că nu există probleme în paradis. Ceea ce este adevărat este faptul că pentru o perioadă vor locui separat. David se mută la Miami unde deține un club de fotbal, în timp ce soția sa va rămâne la Londra.

Victoria și David Beckham sunt împreună de 23 de ani

David Beckham și Victoria s-au cunoscut la un meci de fotbal în 1997. El era unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști din lume, iar ea devenise celebră cu trupa Spice Girls, care a fost o perioadă lungă în toate topurile. Doi ani mai târziu s-au căsătorit în Irlanda, la Castelul Luttrellstown, iar nunta a fost considerată evenimentul anului. Mirii au cheltuit peste 500.000 de lire sterline. Cuplul are patru copii Brooklyn, Romeo, Harper și Cruz.

Lasă un răspuns