Victoria Beckham n-a trădat-o pe prințesa Meghan Markle!

În jurul prieteniei cuplurilor David și Victoria Beckham și Prințul Harry și Meghan Markle s-au inventat multe povești, iar cei care au fost invidioși pe această relație de amiciție au scornit chiar declarații belicoase, doar ca să învrăjbească cele două familii.

Victoria Beckham, model pentru prințesa Megan Markle!

În anul 2017, după ce Meghan Markle a devenit pretendenta oficială la căsătoria cu Prințul Harry, și s-a mutat la Londra, Victoria Beckham și viitoarea prințesă au devenit destul de apropiate, prin prisma faptului că cei doi bărbați din viețile lor, fotbalistul David Beckham și prințul Harry, erau prieteni vechi. Victoria i-a dat o mulțime de sfaturi despre frumusețe, fostei actrițe, despre modă și noile tendințe. Meghan a făcut o adevărată revoluție în garderoba ei, schimbându-și radical înfățișarea. La puțină vreme, însă, în presa tabloidă din Marea Britanie au apărut toate aceste recomandări ale Victoriei Beckham, pentru Meghan Markle, iar prințesa s-a supărat tare, crezând că în spatele acestor informații către presă stă chiar prietena sa, Victoria Beckham.

Stilul Victoria Secret, adoptat de prințesa Meghan

David Beckham și Prințul Harry au rezolvat cu diplomație conflictul…

Au apărut tensiuni, între cele două cupluri, dar nimic nu s-a făcut public. A ieșit în evidență prietenia dintre Prințul Harry și fotbalistul David Beckham, care au discutat motivele acestor tensiuni – cei doi bărbați, însă, au hotărât să meargă mai departe, cu relația lor de prietenie, chiar dacă situație dintre ei devenise, oarecum, penibilă. După o vreme, s-a dovedit că scurgerea de infiormații, în direcția presei, a fost din partea unui salon de înfrumusețare, frecventat de Meghan Markle. Prin urmare, Victoria Beckham nu a trădat, iar prințesa poate purta în continuare ținutele desenate și realizate de Victoria Beckham!

Lasă un răspuns