Victor Ponta, somat să plece din ProRomânia pentru salvarea partidului


 Mihai Tudose îi cere lui Victor Ponta să plece din ProRomânia , europarlamentarul brailean susținând că Ponta face tot ce îi stă în putință pentru a-l indepărta din partid.

Mihai Tudose i-a transmis un mesaj dur pe Facebook lui Victor Ponta , spunându-i : ”să te ferească Dumnezeu de ruga îndeplinită” . Tudose îi mai transmite lui Ponta că fără el și fără alți parlamentari,  Pro România nu va reuși să treacă pragul de 5%.  Tudose îi transmite liderului Pro România că salvarea partidului ar însemna de fapt chiar demisia lui Ponta.

”Observ, din nou, dorința nestăvilită a lui V. Ponta de a ,,scăpa” cât mai repede de toți cei care îl ,,încurcă” nefiind de acord cu toate ideile lui. A reușit să-i suspende pe fondatorii partidului. Acum e partidu’ lui! A suspendat sau îndepărtat parlamentarii care nu ascultă orbește orice edict. A reușit ca în câteva luni să devină nefrecventabil și lipsit de credibilitate. Îl încurc foarte tare și eu și în consecință, face orice să mă facă să plec… Știți cum e vorba aceea cu ,,să te ferească Domnul de ruga îndeplinită”….
Fiindcă atunci, cu noi toți plecați, el va mai vinde iluzii până la parlamentare când pragul de 5% va fi de neatins…
Șansa PRO Victore e… plecarea ta.”, scrie Mihai Tudose pe Facebook.

Lasă un răspuns