Victor Ponta, critici dure după ce românii au plecat la muncă în străinătate: Oare Iohannis și Orban dorm bine?

Victor Ponta, liderul Pro România, citează din presa din Germania și Marea Britanie, care notează cum au venit românii la muncă în aceste țări, asta deși pandemia de coronavirus face ravagii.

 Întrebări pentru Ludovic Orban și Klaus Iohannis

”Primele două știri din ediția de azi a ziarului “Daily Mail” ( peste 1 milion de exemplare vândute zilnic) din Marea Britanie :

1. Prima știre “Primul avion cu 150 de români a sosit azi – ei urmează să culeagă fructe și legume ca să salveze culturile din Marea Britanie” / în ziua următoare sunt așteptate încă 6 avioane cu români.

2. A două știre – “rata de infectare cu coronavirus din Marea Britanie înspăimântă Europa”

Oare Premierul Ludovic Orban doarme bine cu gândul că am mai “exportat” niște români ? O să ne spună că și Marea Britanie este în Uniunea Europeană și beneficiaza de dreptul la liberă circulație?

Oare Președintele Klaus Iohannis doarme și el bine când citește că sindicatele germane au sărit să îi apere pe bieții muncitori români de abuzuri ( pentru că Guvernul din România i-a trimis la muncă fără să ceară măcar să fie plătiți cu salariul minim / economie și să aibă dreptul la îngrijire medicală în Germania)?”, scrie Victor Ponta. site news

Lasă un răspuns