Victor Ponta, acuzații la adresa ministrului Sănătății, după ce directorul Spitalului Universitar Bucureşti a fost demis din cauza coronavirus:”Ce blestem pe țara noastră!”

Victor Ponta, președintele PRO România, îl acuză pe ministrul Sănătatii, Victor Costache, că „se ocupă de schimbări politice la Spitale”, în timp ce „personalul medical din România a ajuns să se plângă pe Facebook de faptul că nu are echipamentul necesar”.

„Ce blestem pe țara noastră ! „

  „Ce blestem pe țara noastră ! Liderii noștri îl împing în față pe Vela la declarații – și ei stau ascunși în vile de protocol!”, a mai spus Ponta.

Reacția liderului PRO România vine după ce Directorul Spitalului Universitar din Bucureşti, Adriana Nica, a fost demis, duminică, din funcţie. Ministrul Sănătăţii Victor Costache a luat decizia deoarece Nica a luat măsuri cu întârziere împotriva Covid-19.

„Ministrul Sănătății din România se ocupă de schimbări politice la Spitale ! Între o masă la cârciumă și un antrenament la sala de fitness! Iar personalul medical din România a ajuns să se plângă pe Facebook de faptul că nu are echipamentul necesar!

Între timp vecinii noștri din Serbia se dotează cu aparatură și echipament!

Iar vecinii noștri din Ungaria stau liniștiți că nu le iau băncile firmele și casele în această perioadă !

Ce blestem pe țara noastră ! Liderii noștri îl împing în față pe Vela la declarații – și ei stau ascunși în vile de protocol!”, se arată pe pagina de Facebook a lui Victor/Ponta. site news

Lasă un răspuns