Victor Ciutacu l-a făcut de râs pe Rareș Bogdan, în direct

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a fost luat la rost de jurnalistul Victor Ciutacu, din cauza pensiilor speciale.

În timp ce Rareș Bogdan vorbea, la România TV, despre promisiunile electorale ale partidului din care face parte, a intervenit Victor Ciutacu: „Apropo de respectat promisiuni electorale, d-le Bogdan. Astăzi am primit ca o palmă eu, personal. Mi-ați promis, vreme de câteva luni de zile, că se termină cu pensiile speciale și astăzi aflu de la dvs. că trebuie să vă mai votăm o dată și-n 2020 pentru treaba asta? Aveți proiect de lege al dlui Teodorovici de impozitare a lor. Ce vă ține?”. 

Prim-vicepreședintele PNL a răspuns: „Noi am anunțat astăzi (n.r. – luni) că vom face asumare pe legea recursului compensatoriu, pe OUG 114, pe corecție, pe o mulțime de promisiuni din campanie și că, în momentul acesta, se studiază inclusiv chestiunea legată de pensiile speciale. Dacă dl Teodorovici sau altcineva a anunțat că miercuri se discută în Parlament acest lucru, nimeni nu spune… Eu n-am încredere în domniile lor că, într-adevăr, și-au schimbat atitudinea față de pensiile speciale”.

„Rareș, dar eu am încredere în tine. Mi-ai promis mie că le tai pensiile speciale”, a continuat Ciutacu. „Nu putem s-o facem de pe o zi pe alta, am venit la putere acum trei săptămâni, tot ceea ce am promis în campania electorală vom pune în aplicare, absolut tot”, a fost răspunsul lui Rareș Bogdan. 

Lasă un răspuns