Veteran de război englez în vârstă de 99 de ani, performanță remarcabilă! A colectat 18 milioane de lire sterline pentru campania împotriva coronavirus

Veteran englez în vârstă de 99 de ani, veteran de război, a colectat 18 milioane de lire sterline pentru campania împotriva Covid-19. Și va continua. Britanicul Tom Moore este un veteran de război în vârstă de 99 de ani.

El a reuşit să colecteze 18 milioane de lire în beneficiul Serviciului Naţional de Sănătate (NHS).

„Va continua să meargă” în grădina sa atât timp cât oamenii vor dona bani în cadrul campaniei sale de strângere de fonduri ” . A anunţat fiica lui, citată vineri de Press Association.


Veteran de război, numit căpitan în Al Doilea Război Mondial

Bărbatul, numit căpitan în Al Doilea Război Mondial, care în prezent foloseşte un cadru pentru a se deplasa după ce şi-a fracturat şoldul, şi-a stabilit iniţial ca ţintă colectarea sumei de 1.000 de lire pentru NHS prin parcurgerea de 100 de ori a celor 25 de metri din jurul grădinii înainte de aniversarea centenarului, la 30 aprilie.

El a încheiat ultima tură joi. Dar pentru că donaţiile au continuat a anunţat că nu se va opri. Căpitanul Moore a fost lăudat de prinţul William, duce de Cambridge,. Dar şi de o listă lungă listă de celebrităţi. Iar premierul Boris Johnson analizează modalităţi prin care să îi fie recunoscute „eforturile eroice”, notează Press Association.

Donaţie record de 18,1 milioane de lire

Până vineri dimineaţă, Moore a strâns 18,1 milioane de lire de la peste 890.000 de susţinători ai săi care au făcut donaţii.

„Este într-adevăr enorm, nu-i aşa? Suma aceea de bani este foarte dificil de imaginat, dar e aşa de binevenită”, a declarat Moore într-un interviu acordat vineri la BBC Radio 2.

Fiica sa, Hannah Ingram-Moore, a precizat: „Tom a spus clar că, atât timp cât oamenii cred că el merită să investească, va continua să meargă.Deoarece aceasta este pentru o cauză fenomenală”.

Prinţul William: Reuşita sa „incredibilă” şi „uimitoare”

„Atât timp cât oamenii vor dona, îl vom sprijini pe tatăl meu să o facă. Va continua să meargă”, a adăugat fiica veteranului.

Prinţul William, duce de Cambridge l-a lăudat pe Tom Moore într-un mesaj video înregistrat . El a numit reuşita sa „incredibilă” şi „uimitoare”.

„Ceea ce îmi place de asemenea este faptul că e un veteran de război de 99 de ani. Care e pe aici de multă vreme şi ştie totul. Este minunat că toată lumea a fost inspirată de povestea şi de determinarea lui. Cred că este o maşină de colectare de fonduri unică. Dumnezeu ştie care va fi totalul final. Dar bravo lui, sper să continue”, a spus prinţul William.

„Cred că este absolut uimitor. Că super prinţul meu spune aşa ceva”

În replică, Moore, care a urmărit înregistrarea transmisă de emisiunea BBC Breakfast, a spus:

„Cred că este absolut uimitor. Că super prinţul meu spune aşa ceva”.

El a transmis la BBC Radio 2 mulţumiri persoanelor care au făcut donaţii „pentru că motivul pentru care contribuim este atât de important şi atât de necesar”.

Căpitanul Tom Moore trăieşte împreună cu familia în Bedfordshire. Originar din Keighley, West Yorkshire, Moore a luptat în Al Doilea Război Mondial. A fost avansat la gradul de căpitan. El a servit în India şi Burma. El a spus că a fost inspirat de grija cu care a fost tratat de personalul NHS când şi-a fracturat şoldul, fiind tratat pentru cancer. site news

Lasă un răspuns