Vestea care a șocat lumea medicală! O asistentă s-a SINUCIS, înainte să afle dacă este infectată cu COVID-19

O asistentă medicală din Italia, care trata bolnavi de coronavirus, s-a sinucis înainte să afle dacă luase ea însăși boala de la pacienți.

Femeia avea 49 de ani și lucra la un spital din Veneția, unde îngrijea bolnavi de coronavirus, transmite La Repubblica.

Asistenta medicală s-a SINUCIS înainte să afle rezultatul

De două zile, femeia nu mai merge la spital, din cauza că acuzase o stare febrilă. I se recoltaseră deja probe pentru a stabili dacă are sau nu coronavirus. Dar analizele erau încă în curs.

Miercuri, însă, femeia s-a aruncat în râul Piave și a murit.

Colegii și superiorii au descris-o pentru presa italiană ca pe o persoană dedicată muncii și experimentată.

Vestea sinuciderii asistentei a șocat lumea medicală italiană, care oricum se confruntă cu probleme majore, din cauza pandemiei.

Chiar medicii chinezi i-au avertizatat pe colegii lor europeni că sunt prea expuși la îmbolnăviri. Iar acest lucru se vede.

China este, la acest moment, cea mai afectată țară de pe Planetă, cu peste 81.100 de cazuri confirmate și peste 3.200 de decese cauzate de boală, se arată într-o situație în timp real a pandemiei, comunicată de specialiști de la Universitatea John Hopkins.

Citește și Donald Trump iși înlocuiește în notițe termenul ”coronavirus” cu ”virus chinezesc”

Potrivit aceleiași surse, Italia este a doua cea mai afectată țară din lume. A raportat până acum mai puțin de jumătate din numărul de cazuri din China (adică peste 35.700). Dar numărul de decese a ajuns în Italia la 2.978. site news

Lasă un răspuns