Senatorul PNL Vergil Chițac este de ieri la terapie intensivă

Vergil Chițac este de ieri la terapie intensivă

Irina, fiica senatorului PNL Vergil Chițac, infectat cu coronavirus, a anunțat luni pe Facebook că tatăl său a fost mutat la secția de terapie intensivă a Spitalului de Boli Infecțioase din Constanța.

Tot ea a anunțat că atat mama cât și fratele ei sunt de asemenea depistați pozitiv și internați în Spitalului de Boli Infecțioase.

Vergil Chitac a refuzat transportul cu izoleta la spital

Vergil Chițac a infectat mai mulți apropiați și colegi de partid cu care s-a întâlnit, el nefiind în autoizolare după întoarcerea de la un eveniment din Bruxelles. Irina a făcut un apel la solidaritate și înțelegere pentru familia sa, ca urmare a criticilor dure primite de tatăl său în ultimile zile pentru faptul că a refuzat transportul cu izoleta la spital.

”Tatăl meu este un om bolnav în spital, care se îngrijorează pentru soția și fiul său care sunt și ei internați în spital, care și-a petrecut ultimele trei zile ajutat să respire și care a fost mutat ieri la terapie intensivă. În aceste momente tatăl meu are nevoie de suport, de rugăciune și de dovezi de umanitate din partea tuturor. Înainte de toate, parlamentari, asistente, avocați, șoferi, suntem toți tați, mame, fiice, fii, frați, surori, prieteni si OAMENI”, a scris fiica lui Chițac pe Facebook. site news

Lasă un răspuns