Vedetă TV, hărțuită în fața sediului Antena 1: Îmi ucidea părinții

Vedeta TV, Mara Bănică, și-a făcut curaj și a mărturist, în mediul online, că a fost amenințată și hărțuită de un individ, timp de un an.

„De aproape un an și jumătate am trăit terorizată de un individ care mi-a trimis peste 11 mii de mesaje de amenințare, santaj și hărțuire de pe peste 5000 de conturi false. Condiția pentru a mă lăsa în pace era să îi dau diverse sume de bani. La începutul acestei luni, acest individ a venit la sediul „Acces Direct”, noaptea, cu o mască pe față, în încercarea de a mă intimida să îi dau bani.

(…) A fost ridicat de polițistii Secției 8, cărora le multumesc din suflet pentru profesionalism și promptitudine. De astăzi, conturile mele de Facebook și Instagram sunt din nou publice”, a scris, miercuri, Mara Bănică pe rețeaua de socializare Facebook.

„Printre altele, dacă nu-i dădeam bani, îmi scotea mațele, îmi dădea copilul la pedofili, îmi ucidea părinții. Sper că astăzi (n.r. miercuri), când va fi prezentat instanței pentru arestare, să ajungă unde îi este locul. Mulțumesc încă o dată Poliției Române. Și lui Dumitru Coarnă în mod special pentru îndrumările pe care mi le-a dat”, este dezvăluirea Marei Bănică.

Un comentariu la „Vedetă TV, hărțuită în fața sediului Antena 1: Îmi ucidea părinții

Lasă un răspuns