Vedeta filmului “Mulan”, Yifei Liu vorbește despre rolul vieții: „Acesta este cu adevărat un moment de vis”

Noul film de acțiune live “Mulan” a apărut acum pe Disney +. După ce a jucat în China de la vârsta de 15 ani, Yifei Liu își face debutul în filmul american, azi, în “ Mulan”.

„Cu toții așteptăm acest lucru”, spunea Liu, în vârstă de 33 de ani, revistei “People” în această săptămână, care trebuia să apară în martie, dar a fost amânat din cauza epidemiei provocate de coronavirus.

Liu a participat la audițiile pentru film după o călătorie de două zile de la Beijing la Los Angeles. „Toți ochii au fost țintiți asupra mea timp de trei-patru ore”, își amintește ea. „Deși m-am simțit bine, nu știam dacă mă vor angaja sau nu”.

Actrița știa că ar putea dura ceva timp să afle dacă a primit rolul sau nu, dar în nici două zile, „am primit oferta”, spune Liu.

În calitate de „mare fan” al filmului animat “Mulan” din 1998, Liu și-a dat seama că va juca într-o poveste iubită. „Trebuie să îți pui toată emoția pentru a putea respecta acel personaj”, spune ea. “Văd pasiunea pe care o au oamenii pentru poveste. Sper cu adevărat că putem aduce înapoi unele dintre amintirile și dragostea lor. Sper să le placă.”

Liu s-a antrenat timp de două luni pentru a o juca pe prințesa războinică

„Într-o zi, am simțit că nu mă pot ridica”, spune vedeta Disney. „Corpul tău parcă spune: <Dă-mi o pauză! Măcar pentru zi!>. M-am dus la plajă, am făcut o plimbare și apoi am revenit rapid pe baricade.”

Noului “Mulan” îi lipsește povestea cu iubitul original Shang (și dragonul Mushu), dar Liu dezvăluie că filmul oferă de fapt două legături romantice.

„Mai avem asta, dar tocmai am împărțit-o către două personaje diferite”, spune Liu. “Avem un soldat mai tânăr – ei au povestea lor. De asemenea, avem un comandant care este un fel de mentor al ei.”

Acum că Liu a jucat-o pe prințesa Disney Mulan, ea așteaptă cu nerăbdare să-și extindă cariera la Hollywood.

„Vreau ca oamenii să mă vadă pe o scenă mai mare”, spune Liu, care și-a petrecut perioadele de inactivitate din ultimele luni citind și făcând yoga și Pilates. „Acesta este cu adevărat un moment de vis.”

Lasă un răspuns