Vedetă din România, prezentă la ritualurile șamanice din clinica Youness. A turnat tot

Continuă audierile în cazul drogurilor de mare risc găsite la clinica chestorului Gelu Oltean și a prietenei acestuia, Vanessa Youness. Recent, o vedetă de la noi a fost audiată și a dezvăluit tot ce se întâmpla în timpul ritualurilor șamanice.

Bogdan Vlădău a dezvăluit o informație care nu se cunoștea până acum, și anume că la ceremonia unde participanții s-au drogat cu Ayahuasca, au fost prezenți doi ”șamani”, și nu doar unul cum se știa până în prezent.

Potrivit lui Vlădău, la ceremonie a fost prezent ”șamanul Tom” (Thomas Lishman – n.r.), dar și un alt ”șaman”, ”Don Jose”, din informațiile oficiale acesta fiind Phillips Thomas Evan.

Bogdan Vlădău, detalii-cheie despre ceremonie

Vlădău le-a spus procurorilor și ce anume s-a întâmplat în interiorul Clinicii Youness.

”La începutul ceremoniei, șamanul rostea o rugăciune și Tom făcea o prezentare a ceea ce urma să se desfășoare, a efectelor pe care urmează să le simțim și despre plantele din care se obține ceaiul de Ayahuasca. Vanessa traducea ceea ce spunea Tom, pentru ca toată lumea să înțeleagă cele comunicate.

La prima ceremonie, șaman a fost Tom. O etapă în desfășurarea ceremoniei era trecerea peste o stare de rău pe care o genera băutura, concretizată printr-o stare de vomă, de greață, care nu pot să precizez cât dura, dar era urmată de o stare de eliberare, fără a se pierde contactul cu realitatea.

La început, fiecare participant trecea prin fața șamanului care oferea dintr-un pahar de mici dimensiuni, Ayahuasca, celor care se aflau la prima participare, cantitatea fiind mai mică decât cea oferită celorlalți”, a declarat Vlădău.

”Diferența pe care am remarcat-o între Don Jose și Tom a fost aceea că la Don Jose efectul băuturii a fost mult mai puternic, iar la Don Jose ceremonia se desfășura în liniște, fără muzică. Cei doi participau la aceste ceremonii.

Noi nu aveam cunoștință de proveniența băuturii pe care o consumam la ceremonii, în momentul în care intram în sala de ceremonii, șamanul avea deja (sticlele de băutură) pregătite pe un covor așezat în centrul sălii”, a mai spus Vlădău. site news

Lasă un răspuns