Vasile Blaga, acuzat că își parchează ilegal mașina în București

Vasile Blaga, acuzat că își parchează ilegal mașina în București. Clotilde Armand (USR) l-a surprins pe politicianul PNL blocând cu maşina o bandă de circulaţie in Bucuresti. Ea îl acuză pe colegul său din Parlamentul European Vasile Blaga (PNL) de faptul că a blocat o bandă de circulaţie în Bucureşti, după ce şi-a lăsat maşina, un BMW, pe banda dreaptă.

Clotilde Armand, critici pe Facebook la adresa politicianului PNL

Europarlamentara Clotilde Armand a publicat sâmbătă, pe contul ei de Facebook, două fotografii, una cu maşina oprită şi o alta în care o persoană care seamănă vizibil cu Vasile Blaga se apropie de limuzină. Din fotografiile publicate pe contul de Facebook al lui Clotilde Armand se observă cum maşina în care se urcă Vasile Blaga staţionează pe prima bandă de circulaţie în Piaţa Domenii. Ea îi atrage atenţia colegului de Parlament European că ar trebui să ştie regulile deoarece a condus MAI.

Citește și: Razboi mocnit in PNL, Aripa PDL-ista, nemultumita de premierul Orban

„Iată-l pe dl Vasile Blaga blocând cu maşina banda dreaptă de circulaţie în Piaţa Domenii… Voiam doar să-i transmit că dacă eşti eurodeputat nu înseamnă că regulile nu se aplică. E o chestiune de bun simţ elementar. Pentru că din cauza lui se circula în zonă pe o singură bandă. Fostul şef de la MAI ar trebui să ştie asta”, a scris  Clotide Armand.

Politiciană, manager şi activistă civică română de origine franceză, Clotilde Marie Brigitte Armand a fost candidată a Uniunii Salvaţi Bucureştiul (USB) la primăria Sectorului 1 al Bucureştiului la alegerile locale din 2016 şi consilier municipal în Sectorul 1 din Bucureşti.  site news

Lasă un răspuns