Vanghelie, urmărit de hoți și jefuit de mii de euro. Toate indiciile dezvăluie un lucru șocant

Vanghelie, urmărit de hoți și jefuit de mii de euro, printre care și un tablou valoros. Toate indiciile dezvăluie un lucru șocant. Casa fostului primar al sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie, aflată în zona Ghermănești, comuna Snagov, a fost spartă de hoți.

Vanghelie, urmărit de hoți și jefuit de mii de euro, printre care și un tablou valoros

Hoții au furat din casa lui Marian Vanghelie câteva ceasuri, bijuterii și un tablou de valoare, al pictorului Gheorghe Petrașcu.

Marian Vanghelie a declarat că el nu era acasă când a fost comis furtul, ci soţia sa, copilul şi soacra, ceea ce i se pare foarte îngrijorător.

Tocmai din acest motiv, fostul primar al sectorului 5 a afirmat că îşi doreşte ca persoanele care i-au intrat în casă să fie prinse.

Incidentul a avut loc acum două săptămâni, dar a apărut acum în presă. Polițiștii ilfoveni au demarat ancheta, dar până acum nu au reușit să dea de urma infractorilor.

Toate indiciile dezvăluie un lucru șocant

Deocamdată, oamenii legii au obținut imagini de pe mai multe camere de supraveghere, montate de unii locuitori pe casele lor. Modul și ora la care s-a produs spargerea arată că hoții au supravegheat casa și au observat obiceiurile familiei lui Vanghelie.

Marian Vanghelie este un politician social-democrat din România, fost primar al sectorului 5, al municipiului București, între 2000-2015. La 6 aprilie 2015, Vanghelie a fost suspendat din funcția de primar, din cauza arestului preventiv pe motive de corupție.

Citește și Caz uluitor la Arad, hoții au vrut să fure bancomatul trâgându-l cu un BMW X6

Vanghelie a fost primar timp de 4 mandate, membru recunoscut și vice-președinte al Partidului Social Democrat. Marian Vanghelie a fost președintele Organizației PSD a Municipiului București. site news

Lasă un răspuns