UTA are 6 jucători bolnavi! Se înmulțesc cazurile de COVID – 19 în Liga 1!

Echipele din Liga 1 încep să aibă probleme cu câteva zile înainte de startul campionatului. UTA Arad a anunțat în urmă cu câteva zile că are un jucător bolnav. Ieri, numărul cazurilor a crescut. Înca 5 fotbaliști au fost depistați pozitiv la coronavirus. Arădenii ar fi trebuit să joace un meci amical cu CFR Cluj, pe care l-au amânat.

„Astăzi, utiștii au susținut cea de-a noua testare Covid impusă odata cu instaurarea protocolului medical. Pe lângă jucatori și staff-ul tehnic, la testare a participat și staff-ul administrativ. Rezultatele au sosit în această seara, 5 dintre jucători ieșind pozitivi. Aceștia rămân în izolare, în timp ce restul lotului începe ciclul săptămânal pentru meciul cu Viitorul Constanța”, au scris oficialii aradenilor. 

UTA Arad ar fi trebuit să-și facă debutul în Liga 1, vineri în meciul cu Viitorul, dar este posibil ca partida să fie amânată.

FCSB are 4 fotbaliști bolnavi

Gabriel Simion, Toma Niga, Răzvan Udrea, și Alexandru Pantea sunt cei patru fotbaliști care au fost depistați pozitiv la coronavirus. Echipa lui Becali ar fi trebuit să joace primul meci în noul sezon din Liga 1, joi, dar acesta a fost amânat. Astra – FCSB a fost reprogramat pentru sâmbătă, pe 22 august, de la ora 21:00.

Prima etapă din Liga 1

Vineri, 21 august:

FC Argeș – FC Botoșani, ora 18:15

Sâmbătă, 22 august:

Viitorul – UTA Arad, ora 15:30

Sepsi – Universitatea Craiova, ora 21.00

Astra – FCSB, ora 21:00

Duminică, 23 august:

Poli Iași – Chindia, ora 16:00

Academica Clinceni, ora 18:00

Luni, 24 august: 

FC Voluntari – Gaz Metan Mediaș, ora 18:00

Dinamo – Hermannstadt, ora 21:00

Lasă un răspuns