USR-PLUS, înregistrată oficial ca alianță politică

Tribunalul Bucureşti a admis, miercuri, 24 iunie, cererea de înregistrare a Alianţei politice USR-PLUS. „Semne bune pentru fuziune”, a reacționat europarlamentarul Dragoș Pîslaru.

Alianța USR-PLUS, oficială

„Avem oficial Alianţa USR PLUS. Semne bune pentru fuziune!”, a scris pe Facebook europarlamentarul Dragoș Pîslaru.

Potrivit unui comunicat de presă, Alianța USR PLUS a fost înregistrată oficial, miercuri. Secția a II-a Civilă a Tribunalului București a admis, miercuri, cererea de înregistrare a alianței politice dintre Uniunea Salvați România și Partidul Libertate, Unitate și Solidaritate, sub numele complet „Alianța USR PLUS“.

Noua formațiune a fost înscrisă în Registrul Partidelor Politice aflat la Tribunalul București. Au existat două cereri de intervenție în proces, care au fost respinse.

Conform unor surse din USR, fuziunea celor două partide ar trebui să aibă loc până la alegerile locale din acest an, iar numele noului partid va fi USR PLUS, potrivit Mediafax.

Senatorul Vlad Alexandrescu a declarat, pentru Digi24, că, în ceea ce privește fuziunea dintre cele două formațiuni și listele comune pentru alegerile locale, „lucrurile merg prost”.

Citește și Moţiunea simplă împotriva lui Nelu Tătaru, VOTATĂ: „Minte personalul medical”

„E o fază aproape finală în ierarhia candidaților pentru București, nu s-a creat, însă, o fuziune, între listele USR și listele PLUS. Unele sectoare sunt mai avansate, la altele nu există niciun fel de acord. Procesul de fuziune e la nivel de tatonare între filialele locale”, a spus Alexandrescu. site news

Lasă un răspuns