Unul dintre cei mai apropiați oameni ai lui Dragnea a demisionat din PSD. Era în partid de peste 20 de ani

Unul dintre cei mai apropiați oameni ai lui Dragnea a demisionat din PSD. Era în partid de peste 20 de ani. Mircea Drăghici, unul dintre cei mai apropiați oameni ai lui Dragnea, a anunţat, marți, că și-a dat demisia din PSD.

Unul dintre cei mai apropiați oameni ai lui Dragnea a demisionat din PSD

Drăghici era de peste două decenii în PSD şi pune motivul demisiei pe „problemele cu ecouri publice din trecut”, dar şi pe starea sa de sănătate.

„Am analizat cu multă responsabilitate situaţia politică actuală, PSD se află în reconstrucţie şi pentru a întări parcursul pe care actuala conducere şi-l doreşte, am hotărât să iau o decizie radicală. 

Având în vedere problemele cu ecouri publice din trecut, precum şi starea mea de sănătate, astăzi am demisionat din PSD şi am comunicat acest lucru domnului preşedinte, Marcel Ciolacu, şi domnului secretar general Paul Stănescu, cărora le-am precizat şi dorinţa mea de a continua ca deputat neafiliat. 

Pentru mine, activitatea politică este un capitol închis. Ţin să multumesc tuturor colegilor de la nivel naţional şi din Argeş, pentru cei 23 de ani de convieţuire ca într-o familie!”, a anunţat Mircea Drăghici, marţi, pe pagina sa de Facebook.

Drăghici și-a cumpărat vilă și mașină din banii PSD

Trezorierul PSD, Mircea Drăghici, a fost trimis în judecată pe 25 iulie 2019, pe motiv că și-a cumparat vilă și mașină din banii partidului. Este judecat pentru utilizarea subvențiilor în alte scopuri decât acelea pentru care au fost acordate şi delapidare. Prejudiciul total se ridică la aproape 450.000 de euro.

Citește și PSD a plătit peste 150.000 de euro din bani publici ca lumea să o vadă pe Dăncilă. Firma lui Dragnea și Daea, paravan

În apărarea sa, fostul trezorier al Partidului Social Democrat (PSD) a susţinut că a cumpărat vila din Pipera pentru PSD ca să o folosească drept sediu pentru activităţile online ale partidului. Drăghici a adus chiar şi un martor, pe Nicolae-Andrei Vasile, care i-a susţinut versiunea şi a declarat că a lucrat online din „sediul” din Pipera (oraşul Voluntari, strada Erou Iancu Nicolae, nr. 135). site news

Lasă un răspuns