Un tânăr drogat a vrut să-și lichideze iubita, ca în filmele cu James Bond. Ce i-a făcut

O tânără din judeţul Suceava a fost la un pas de a fi lichidată de fostul iubit. A urmărit-o în trafic, i-a tamponat intenţionat maşina şi a încercat să o arunce de pe un pod. Tânăra a fost salvată în ultimul moment de un localnic.

Lucan Zbranca este tânărul care, după ce s-a drogat, a încercat să-şi omoare fosta iubită. Anchetatorii au arătat că Zbranca a accelerat intenţionat spre maşina Opel Agila cu care ştia că vine fata. Impactul a fost violent, dovadă că s-au deschis airbag-urile din ambele maşini, scrie Adevărul.

Tânărul a coborât din maşină, a deschis portiera autoturismului în care se afla fosta lui prietenă, a luat-o de păr şi a târât-o spre balustradă, vrând să o arunce peste pod.

Fata a reușit să se prindă de zăbrelele metalice ale podului, în timp ce bărbatul o lovea cu pumnii şi o trăgea de păr. Tânăra a avut norocul ca un localnic, care i-a auzit ţipetele disperate de ajutor şi a intervenit imediat.

„După câteva secunde am observat chiar în capătul podului două autoturisme, iar undeva în apropierea lor, lângă pod, o fată care era trasă de păr de un bărbat pe trotuarul podului, iar aceasta se ţinea cu mâinile de balustradă şi ţipa”, a relatat ulterior bărbatul pentru Monitorul de Suceava.

Nenorocirea s-a produs în vara anului 2017 pe podul DN 17 A, care leagă localităţile sucevene Câmpulung Moldovenesc şi Sadova. site news

Lasă un răspuns