Un tânăr de 20 de ani, împușcat în cap de polițiști. Se zbate între viață și moarte

Un bărbat este în comă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, după ce, miercuri dimineaţa, a fost împuşcat în cap de un polițist, în timp ce se afla într-un autovehicul, la marginea localităţii Corbu.

În jurul orei 4,00, bărbatul, în vârstă de 20 de ani, a fost împuşcat de către un poliţist, în timpul urmăririi autoturismului în care se afla victima de către un echipaj de poliţie, după ce şoferul maşinii respective nu ar fi oprit la semnalele regulamentare ale agenţilor. 

„În continuare, autoturismul și-a continuat deplasarea până în zona unei bariere de cale ferată (zona Usas), unde polițiștii au încercat să îl determine, din nou, pe conducatorul auto sa oprească, însă din cauza faptului ca acesta nu s-a conformat, au executat un foc de avertisment in plan vertical, iar apoi alte 5 focuri spre autoturismul în cauză, care efectua manevre de întoarcere pentru a-și asigura scăparea. În deplasarea lui, autoturismul s-a îndreptat în mod intenționat spre polițiștii aflați la fața locului, care au fost nevoiți să se retragă ăn autospeciala de poliție”, se arată în informarea IPJ Constanța.

Conform sursei citate, la intrarea în localitatea Corbu, autoturismul a virat la dreapta pe un drum de exploatare agricolă, unde a fost abandonat, două persoane fugind de la fața locului. Polițiștii au găsit pe bancheta din spate a mașinii un bărbat inconștient, împușcat în cap.

Bărbatul de aproximativ 20 de ani a fost intubat și transportat în comă la spital. Polițiștii continuă cercetările. site news

Lasă un răspuns