unsplash

Un tânăr a traversat Atlanticul pentru a-și vedea iubita, dar nu a putut intra în țară

Un american de 20 de ani a încercat să ajungă la iubita sa din Germania. Pentru a ocoli interdicțiile de călătorie, a avut o idee trăsnită odată ajuns pe aeroportul din Frankfurt. Și era gata să reușească, dar se poate spune că a fost urmărit de ghinion.

Germania a interzis zborurile comerciale pe durata pandemiei. Nu sunt permise decât călătoriile de afaceri sau deplasările motivate de circumstanțe excepționale, de pildă o înmormântare. 

Tânărul a luat un avion care pleca de la Washington cu destinația Frankfurt. Odată ajuns pe aeroportul german, pentru a scăpa de control, s-a deghizat în agent de întreținere local: a luat o vestă reflectorizantă și a înșfăcat doi saci de gunoi. A încercat să convingă personalul de securitate că trebuie să golească pubelele din spatele postului de control al pasagerilor. Însă unul dintre agenții de securitate a observat imediat că tânărul nu avea legitimația la vedere și mai ales și-a dat seama că nu înțelegea în mod evident limba germană. Stratagema tânărului a fost demascată și a fost săltat de poliția germană. 

La interogatoriu, a mărturisit că a pus la cale acest plan pentru a ajunge la iubita sa de care îi era foarte dor.

„Chiar dacă a atins pubelele, el s-a aflat tot în zona de tranzit a aeroportului și deci în fața controlului poliției de frontieră de la intrarea în țară”, a fost verdictul dur al poliției. Mai precis, n-a avut nicio șansă să treacă granița, așa că a doua zi, tânărul îndrăgostit a fost urcat la bordul cursei directe către Washington. Însă a fost iertat și nu s-a ales nici măcar cu o amendă. A rămas, însă, cu dorul de iubita de care s-a aflat, totuși, atât de aproape! site news

Lasă un răspuns