Un supermarket a aruncat la gunoi alimente de 35.000 de dolari, după ce o clientă a tușit intenționat peste ele

O clientă a tuşit intenţionat peste produsele alimentare proaspete dintr-un supermarket din Pennsylvania, SUA, unul dintre puţinele supermarketuri locale deschise în contextul carantinei instituite în oraş din cauza pandemiei de coronavirus.

A tușit peste alimente, supermarket-ul le-a aruncat

Femeia a intrat într-un supermarket Gerrity din Hanover Township şi a început să tuşească peste produse alimentare proaspete precum carne, pâine şi patiserii, a transmis coproprietarului micului lanţ de magazine pe Facebook.  

Angajații au escortat-o ​​pe femeie din magazin și au alertat poliția, iar un inspector de sănătate a fost contactat pentru inspecții suplimentare.

Poliţia a găsit-o după câteva ore şi a reţinut-o pe clienta care va fi pusă sub acuzare, întrucât „a contaminat intenţionat alimente”.

Ofiţerii sunt de părere că femeia, care urmează tratament psihiatric, nu este infectată cu coronavirus. Totuși, aceasta va fi testată.

Magazinul s-a văzut nevoit să arunce toate produsele pe care a tuşit femeia: valoarea lor se ridică la 35.000 de dolari. Zona a fost dezinfectată.  

„Mi se face rău când mă gândesc la câtă mâncare am aruncat la gunoi”, a spus coproprietara magazinului, care a precizat că nu e sigură dacă compania de asigurări va plăti costul produselor în urma incidentului.

În SUA, cei care contaminează intenționat sunt aspru pedepsiți

„Să irosim atâta mâncare în condiţiile de faţă, când oamenii îşi fac griji că nu le vom putea furniza suficiente alimente, este şi mai tulburător decât în mod normal”, a scris aceasta.

În SUA, Cei care, infectaţi fiind, îi contaminează pe alţii ar putea fi acuzaţi de terorism.

Alte piețe au raportat incidente similare. Într-un magazin alimentar din Virginia, adolescenții au fost găsiți filmându-se în timp ce tușeau pe diferite produse alimentare.

Poliția a emis o declarație prin care le solicită părinților și tutorilor să monitorizeze și să condamne un comportament iresponsabil.

„Am aflat că aceasta pare a fi o tendință pe social media din toată țara și cerem ajutorul părinților pentru a descuraja imediat acest comportament”, a scris poliția din Purcellville.

„Vă rugăm să discutați cu copiii dvs. și să le explicați de ce un astfel de comportament este greșit, mai ales în situația actuală cu privire la răspândirea coronavirusului”, au mai spus polițiștii. site news

Lasă un răspuns