Un român a alergat 101 km în locuința sa de două camere pentru bolnavii de COVID-19. Record mondial stabilit în 16 ore

Un bucureștean a alergat 101 kilometri în apartamentul său de două camere din cartierul Rahova, o locuință unde stă în calitate de chiriaș, împreună cu soția, cele două fete și animalul lor de companie (un cățel). Toată distanța a fost parcursă pe un traseu de 20 de metri, în timpul de 16 ore și 7 minute.

101 km parcurși în două camere de apartament

Cel care reușit această alergare mai puțin obișnuită este ultramaratonistul Cristi Borcan (49 de ani), cunoscut în lumea alergătorilor drept Superman, datorită prezenței sale inedite la concursuri, într-un echipament ce poartă binecunoscutul însemn pentru super puteri.

„Am vrut să demonstrez că se poate alerga în condiții ce par imposibile. De multe ori găsim o minciună călduță pentru a nu face mișcare, iar eu am vrut să demonstrez că se poate să faci mișcare în orice condiții dacă vrei cu adevărat”.

În afară de obiectivul principal de a transmite un mesaj că prin voință reușim să ajungem la mijloacele de a face lucruri ce par imposibile, Cristi Borcan a asociat alergării sale și o cauză nobilă, anume strângerea de fonduri pentru echipament și consumabile medicale pentru Spitalul Județean Târgoviște: https://bit.ly/101KM_ÎN_CASĂ, o campanie demarată și dezvoltată de către asociația TOTUL ESTE POSIBIL.

Susținătorii inițiativei au fost invitați să liciteze pentru fiecare kilometru, asigurându-se că devin proprietari pe kilometru ales. Fiecărui cumpărător i-a fost emis un certificat de proprietate virtual, ca dovadă a faptei sale bune.

Cristi Borcan este implicat într-un proiect caritabil mai amplu, dorința sa fiind aceea ca, în decursul a doi ani, să realizeze 101 ultramaratoane caritabile, ultramaratonul din 28 martie (SUPERMAN101) fiind cel cu numărul 52. site news

Lasă un răspuns