Un nou tip de înşelăciune în Centrul Vechi. Hoții, eleganți și dați cu parfum

Mai mulți turiști străini au fost jefuiți, în Centrul Vechi al Capitalei. Hoții filau anumiți turiști, cărora susțineau că sunt polițiști și prezentau legitimații false. Le cereau oamenilor actele și apoi susțineau că au găsit nereguli pentru care trebuie să le confiște banii. După trei luni, cei patru falși polițiști au fost reținuți în flagrant.

Cei patru au fost prinși în timp ce furau bani de la un cetățean italian. L-au abordat sub pretextul că sunt polițiști și trebuie să verifice dacă are valută contrafăcută sau deține stupefiante.

Cum acționau hoții, turiști străini vizați

Unul se asigura că prada este cetățean străin și nu va observa că cei doi care urmau să efectueze controlul nu sunt polițiști adevărați, iar al patrulea își aștepta colegii în mașină.

Proprietarii restaurantelor și cluburilor din Centrul Vechi zonă știu că zona mișună de hoți și spun că cele mai periculoase grupări folosesc minori, care scapă uşor de justiție.

Vezi ce turişti români s-au trezit cu bilete de avion false şi fără rezervări la hotel

„La început ei au o tactică, un plan, se împrietenesc cu ei, le spun că le arata împrejurimile, cluburile şi, la un moment dat, când se îmbată îi jefuiesc. Nu arată a hoţi, sunt mereu elegant îmbrăcaţi, parfumaţi.”, a declarat proprietarul unui restaurant pentru Digi24.

Lasă un răspuns