facebook

Un medic din Timișoara și-a pus poza pe echipamentul de protecție, pentru ca pacienții să-l simtă mai aproape

Un medic din Timișoara a găsit o metodă ingenioasă pentru ca oamenii să il simtă mai aproape și să stie cu cine stau de vorbă. Și-a pus poza pe echipamentul de protecție.

Tudor Pârvănescu este medic specialist la Institutul de Cardiologie din Timişoara. El a postat o poză pe pagina sa de Facebook, în care arată cum apare în faţa persoanelor suspectate de infecţie cu noul coronavirus. Pârvănescu a lipit pe echipamentul de protecţie o fotografie cu el, în aşa fel încât pacienţii să ştie cu cu cine stau de vorbă. 

”Există o vorba veche din popor cum că medicul învață cât trăiește. Învață să fii un om mai bun! Învață să îți ajuți aproapele! Învață să tratezi un om! Învață să oferi un zâmbet! Învață să fii acolo unde este nevoie de tine! Învață să nu te ascunzi! Învață să fii solidar cu boala indiferent de specialitatea aleasa! Dacă tu crezi ca poți stăpâni aceste învățături, înseamnă că te poți intitula drept medic, dar dacă îți dorești ca pacientul sa te considere un „vindecător” mai sunt foarte multe de învățat.”, a postat Tudor Pârvănescu pe pagina sa de Facebook. site news

Lasă un răspuns