Un jurat de la „Românii au Talent”, gafă pe care PRO TV nu a șters-o. Imaginile savuroase au apărut pe post

Un jurat de la „Românii au Talent” s-a făcut de râs. Show-ul ”Românii au Talent” oferă momente memorabile pe scenă, acolo unde fiecare concurent visează la premiul cel mare, un Golden Buzz care să-i confirme că prestația sa a fost una impresionantă, însă nu trebuie ratate nici situațiile hilare care se petrec în culisele emisiunii. Iar unele imagini ajung pe post, cu toate că personajul implicat nu și-ar dori, firește, asta.

Un jurat de la „Românii au Talent”, gafă pe care PRO TV nu a șters-o

Jurata Andra Măruță a avut parte de un moment care a stârnit hohote de râs. Bineînțeles, Andra a spus la testimoniale că și-ar dori ca unele imagini să nu ajungă sub ochii telespectatorilor, însă –  în ultimă instanță – totul face parte dintr-un scenariu care asigură audiență crescută.

A crezut că Pro TV a șters imaginile, dar au apărut pe post

Unul dintre cei care a urcat pe scenă pentru a-i impresiona pe jurați a fost Florian Kohler. Locuiește în Las Vegas, dar este originar din Franța, iar biliardul este marea sa pasiune. Numărul său a fost unul savuros, iar în joc au intrat, fără a fi nimic premediat, Smiley, Pavel Bartoș și chiar unul dintre jurați,  Mihai Petre. Lăudându-i prestația, în culise, Andra a ”scos”, fără să vrea, o replică memorabilă.

Citește și Un nou scandal stă să bubuie? „Garcea” de la „Vacanța mare” și-a angajat patru nepalezi pentru barurile sale

”Este un bărbat care nimerește toate găurile”, a declarat Andra, ulterior dându-și seama că limba română poate oferi surprize legate de anumite exprimări, iar totul se poate transforma într-o replică interpretabilă cu puternice accente erotice. După ce a spus că și-ar dori ca această replică să nu apară pe post, dar dorința nu i-a fost îndeplinită, Andra și-a cizelat discursul și a spus că jucătorul de biliard ”și-a atins țelul”. Dar nimic nu se mai putea schimba, iar replica Andrei a stârnit hohote de râs. site news

Lasă un răspuns