Un jucător de fotbal a fost prins de poliție, în timp ce încerca să-și falsifice numărul de înmatriculare al mașinii sale!

Flagrantul a fost perfect realizat, pentru că jucătorul a fost fotografiat în timp ce încerca să schimbe o literă la numărul de înmatriculare al mașinii sale – să schimbe un E cu un F, pentru a evita restricțiile de circulație din orașul echipei sale de fotbal.

Și vorbim de chinezul Yu Hanchao, în vârstă de 33 de ani, jucător legitimate la Guangzhou Evergrande, care a și fost reținut de poliție, pentru a ispăși o pedeapsă de 15 zile de arrest. Va mai avea de plătit o amendă de 5000 de yuani, cam 700 de dolari, și, de asemenea, va mai primi și o pedeapsă de 12 puncte, la permisul său de șofer.

Dar asta nu este tot, pentru că a fost pedepsit și de clubul Guangzhou: ”Jucătorul Yu Hanchao a încălcat grav prevederile disciplinare ale clubului, iar pentru asta a fost demis. Asta este politica noastră, a celor de la Evergrande, orice jucător încalcă legea, nu va mai fi primit în echipă”, se arată într-un comunicat al grupării chineze de fotbal. Și nu există circumstanțe atenuante, în ciuda faptului că fotbalistul este unul de valoare, care a contribuit, mai multe sezoane, la performanțele celor de la Guanzhou, câștigând Superliga chineză, în ultimii ani.

Conform deciziilor oficialităților din Guangzhou, vehiculele non-locale sunt autorizate să conducă doar patru zile la rând, după care urmează patru zile de pauză.

Lasă un răspuns